Humani gest Nenada Tomovića: Klinički centar u Kragujevcu bogatiji za dva respiratora!

Autor:

Sport

17.04.2020

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Tomović (32) se pridružio humanim sportistima koji pomažu svoju zemlju.

Nenad Tomović

Momak poreklom iz Oplanića (opština Knić) je izrazio želju da pomogne gradu u kojem je rođen, pa je Klinički centar u Kragujevcu bogatiji za dva respiratora i jedan monitor za pacijente prenosi "Radio televizija Kragujevca".

- Na tu ideju sam došao tokom razgovora sa suprugom. Kontaktirao sam posredstvom mejla Klinički centar Kragujevac i pitao da li je nešto potrebno od opreme, odnosno kako bih mogao da pomognem. Uputili su me odmah na Krizni štab iz kog su me vrlo brzo kontaktirali i zahvalili se na želji da pomognem, a onda su mi poslali šta je potrebno - istakao je fudbaler italijanskog prvoligaša SPAL-a i dodao:

- Potom sam prema svojim mogućnostima donirao opremu za koju sam smatrao da je najpotrebnija u ovom trenutku. Srećan sam što sam uspeo da na takav način pomognem Kliničkom centru i svom rodnom gradu - zaključio je Nenad Tomović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading