Mbape otvoreno o budućnosti u Parizu, Real Madridu, ali i Liverpulu!

Autor:

Sport

21.01.2020

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape nije želeo da govori o mogućnosti da pređe u Real Madrid, ali je otvoreno priznao da se divi Liverpulu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kilijan Mbape

Tokom prethodnog prelaznog roka često se govorilo da bi mladi Francuz mogao da pređe na stadion 'Santijago Bernabeu'. Takva nagađanja poticala su i od pohvala koje je na račun Mbapea upućivao trener 'kraljevskog kluba' Zinedin Zidan.

- Svi pričaju o tome, ali nije pravi momenat. Tek smo u januaru. Zamislite da vam odgovorim na to pitanje. To ne bi bilo dobro za PSŽ, čiji sam igrač trenutno. Potpuno sam fokusiran na klub u kojem igram, želim da mu pomognem da napreduje, tako da nije dobro da sada pričamo o mojoj budućnosti - rekao je Kilijan i dodao:

- Kada sam stigao u Pariz imao sam 18 godina. Sada sam superstar. Moram da ostanem miran i fokusiran samo na igru - istakao je Mbape. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
109 utakmica i 81 gol u svim takmičenjima u dresu Parižana

U jednom momentu pominjalo se i da je Liverpul zainteresovan za mladog Francuza.

- Ono što Liverpul sada radi je neverovatno. Poput mašine su. Našli su ritam i igraju. Nisu izgubili nijedan meč u domaćem prvenstvu. Problem je što im sada svi traže mane, kako bi ih pobedili - zaključio je reprezentativac Francuske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sedam trofeja u karijeri - 5 sa Pari Sen Žermenom, 1 sa Monakom i Mundijal sa "galskim petlovima"

Iako Mbape neće, velika je verovatnoća da će u januaru PSŽ napustiti Edinson Kavani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading