Privatnim avionom po Balotelija: Povratak u Seriju A?

Autor:

Sport

01.07.2019

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugovor Marija Balotelija sa Olimpikom iz Marseja je istekao danas. Italijanski napadač je slobodan u izboru nove sredine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Baloteli

Mediji u Italiji već danima prenose da bi „Super Mario“ mogao da se vrati u Seriju A, tačnije u Parmu. Agent 28-godišnjeg napadača Mino Rajola tražio je „krstašima“ četiri miliona evra po sezoni za svog klijenta.

Klub sa "Enio Tardinija" nudi "samo" dva miliona uz određene bonuse sa kojima bi Balotelija na kraju sezone inkasirao oko tri miliona evropskih novčanica.

Pregovori su stali sve do danas kada je predsednik Parme Pjetro Picaroti privatnim avionom otišao u Monte Karlo na noge poznatom agentu kako bi se posao konačno priveo kraju.

Nema sumnje da će do dogovora verovatno doći uz male ustupke obe zainteresovane strane.

Ovo je sigurno poslednja šansa u karijeri Marija Balotelija da konačno svima pokaže kako se uozbiljio i kako nije slučajno bio prva "devetka" italijanske reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading