Čistka u Partizanu se nastavlja

Autor:

Sport

17.06.2019

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se odliv mladih igrača iz Humske, a posle Jovana Kokira, koji je pozajmljen Čukaričkom odrešene ruke u izboru novog kluba dobio je i perspektivni Jovan Vlalukin.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Jovan Vlalukin je minule sezone nosio dres Teleoptika, a posle ispadanja u Srpsku ligu bio je jasan da ne želi da igra u njoj. Iako je imao ugovor na još dve godine, crno-beli nisu računali na Vlalukina i zato su mu dali čiste papire, pa će kako prenosi Žurnal karijeru nastaviti u Metalcu.

Ipak, ne završava se tu spisak talenata na koje u Partizanu više ne računaju. Isti izvor piše da na spisku od 38 igrača prvog tima Partizana nije bilo jednog koji je pod ugovorom - Veljka Birmančevića.

Vezista je prošle sezone igrao na pozajmici u Čukaričkom, a sada se nije pojavio na prozivci Sava Miloševića, a Žurnal ističe da je razlog upravo taj što ga trener ne vidi u svom timu.

Upravo zbog toga nije isključeno da dođe do nove pozajmice, možda baš u Čukarički, ili čak i prodaje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading