IAKO JE PORAZ BOLAN: Marin nagovestio lepu vest za Zvezdaše

Autor:

Sport

11.12.2018

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u Ligi šampiona od Pari Sen Žermena, a Marko Marin je posle meča u izjavi za Arenu sport kazao da je šteta što je ekipa stala posle datog gola.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin

- Mislim da smo mnogo dobro ušli u drugo poluvreme, pokazali moral, dali gol... Šteta je što smo primili glup treći gol posle prekida. Tu smo znali da je gotovo - kazao je Marin.

Ofanzivni vezista ponovo je pohvalio atmosferu na stadionu "Rajko Mitić" i zahvalio navijačima.

- Šteta za navijače i nas. Mislili smo svi da možemo više nakon 2:1. Šta da se kaže za atmosferu - fenomenalno. Hvala za ovo što smo doživeli - dodao je Marin.

Usledilo je pitanje vezano za status Marka Marina, odnosno njegovu budućnost u klubu. Mogu li navijači da se nadaju da će u slučaju odbrane titule Marin narednog leta ponovo napasti Ligu šampiona sa Zvezdom?


- Naravno da mogu da se nadaju, i ja se nadam. Nikad se ne zna, ali ja sam zadovoljan ovde i rado bih igrao opet Ligu šampiona sa Zvezdom i sledeće godine - zaključio je Marin.

Crvena zvezda je takmičenje u Grupi C završila sa 4 osvojena boda, pa kao četvrti tim na tabeli završava evropsku sezonu u decembru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading