ISKRENO - Krstajić: Nadam se da će neki momci odlučiti da igraju

Autor:

Sport

20.11.2018

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je pregazila Litvaniju (4:1), kao prva prošla grupu u Ligi nacija, a selektor Mladen Krstajić govorio je o svim akutuelnim temama posle meča.

RepublikaFoto: Starsport

- Ova utakmica je bila teška. Znali smo to i pre meča, teren je bilo loš, padala je kiša, duvao je vetar. Prvo poluvreme nije bilo baš najbolje, oni su pogodili prečku. Ipak, u nastavku smo uveli Prijovića i odigrali sa dva napadača i ispostavilo se da je to dalo rezultat - rekao je Krstajić.

Nije želeo da komentariše mogući susret sa Norveškom u polufinalu baraža Lige nacija.

- Daleko je meč sa Norveškom, ako dođe do njega, sad se treba pripremiti za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u martu. A što se njih tiče dobra su selekcija, sa njima može da se igra i nadam se da ćemo proći dalje ako se sastanemo. Ovo je tim za kvalifikacije, tačnije 90 posto. Nadam se da će neki momci koji nisu sa nama odlučiti da igraju za Srbiju, a ako neće Bože moj - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading