FENOMENALAN MEČ U ŽIVKOVU: Navijači su imali prilike da vide čak deset golova - od toga su dva "sa kreča"!

Autor:

Sport

22.04.2024

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako bitna "osmica" domaćina.

FENOMENALAN MEČ U ŽIVKOVU: Navijači su imali prilike da vide čak deset golova - od toga su dva  "sa kreča"!

Foto: FK Mladi Borac Živkovo

U okviru 22. kola Međuopštinske Jablaničke lige ekipa Mladog Borca iz Živkova ugostila je sastav Morave iz Gložana. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pretposlednjeg mesta na tabeli (14 osvojenih bodova), dok su gosti bili na desetom mestu sa devet bodova više.

Republika

Pred oko 150 gledalaca na stadionu "Stajsova Blatuša" u Živkovu viđen je odličan meč, koji je bio jako težak za sve učesnike zbog lošeg vremena. Od samog starta domaćin je diktirao tempo i već nakon pet minuta igre stigli su do vođstva, centaršut Cekića iskoristio je Mladen Cvetković, 1:0 za Mladi Borac.

Ubrzo nakon toga domaći stižu do novog pogotka, u 11. minutu sa penala pogodio je Stefan Marković. Bude se gosti nakon toga, stvaraju par prilika, ali je usledio novi šok za njih na drugoj strani. Na isteku 17. minuta još jedna lopta je završila u mreži golmana Morave, Cvetkovića, kontranapad je pogotkom rešio mladi Luka Cekić, 3:0.

Prelaze u totalnu ofanzivu gosti, ređaju prilike pred golom Stojanovića, ali ih on uspešno odbija i čuva svoju mrežu netaknutom. Nakon kornera u 38. minutu najbolje se snašao Cvetković, njegov drugi pogodak na meču, 4:0. 

Pred sam kraj prvo dela meča Cvetković se opet upisuje u listu strelaca, overava svoj het-trik za konačnih 5:0 nakon prvih 45 minuta igre. Za vreme pauze izvršena je jedna izmena u redovima Mladog Borca, dok su gosti nastavili sa startnih 11.

Uspeli su fudbaleri Morave da postignu gol u 51. minutu, Nenad Marinković je smanjio zaostatak svog tima, 5:1. Nakon toga opet domaći preuzimaju stvar u svoje ruke. Ređaju prilike i postižu nove golove. 

Za 6:1 pogodio je Filip Živković, dok je par minuta kasnije Cekić svojim drugim pogotkom uvećao prednost Mladog Borca na 7:1.Gosti par minuta kasnije sa penala smanjuju na 7:2, dok je konačan rezultat postavio rezervista Dimitrijević, 8:2 za tim iz Živkova.

Mladi Borac (Živkovo) - Morava (Gložane) 8:2 (5:0)

Mladi Borac: Stojanović, Nikolić, Marinković, Cvetković (od 46' M. Dimitrijević), Tasić, M. Marković, Cekić, Nikolić, D. Dimitrijević, Živković (od 60' Mladenović), S. Marković

Morava: Cvetković, Milošević, Krstić, Stamenković, Stojković, Stojiljković, Kocić, Jović, Marinković, Stojanović, Janković 

U sledećem kolu Mladi Borac gostuje u Guberevcu, ekipi Moravca, dok sastav Morave dočekuje Slobodu iz Donjeg Brijanja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading