"BUĐENJE" U VOJLOVICI: Ekipa je na poslednja tri meča osvojila sedam bodova - napravljen je i pomak na tabeli!

Autor:

Sport

22.04.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po drugi put u kratkom vremenskom intervalu savladan je Partizan iz Gaja.

"BUĐENJE" U VOJLOVICI: Ekipa je na poslednja tri meča osvojila sedam bodova - napravljen je i pomak na tabeli!

Foto: FK Mladost Vojlovica

U okviru 20. kola Druge južnobanatske lige (grupa Zapad) ekipa Mladosti iz Vojlovice ugostila je sastav Partizana iz Gaja. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe poslednje pozicije na tabeli, dok su gosti sa šest bodova više bili na šestom mestu u ligi.

Republika

Podigao je formu sastav Mladosti u poslednja dva kola gde su osvojena četiri boda, dok su gosti iz Gaja u seriji od četiri poraza, i polako se Partizanu približavaju timovi iz donjeg dela tabele.

Prvo poluvreme proteklo je u potpunoj dominaciji domaćeg tima, izabranici trenera Todorovića bili su silno motivisani da stignu do trijumfa i da usled povoljnih rezultat ostalih klubova, Mladost napokon pobegne sa dna tabele.

I pored mnoštvo prilika, nakon prvih 45 minuta golova nije bilo, imali su inicijativu domaći, posed je bio na njihovoj strani, ali je golman Šuša sve uspešno odbranio. Za vreme desetominutne pauze izvršena je po jedna izmena na obe strane.

Republika

Foto: FK Mladost Vojlovica

Teren u Vojlovici

Uspeli su domaći da "otvore" rivala ubrzo nakon nastavka meča, igrao se 53. minut kada je Stefan Krsmanović pogodio za vođstvo Mladosti, 1:0. Desetak minuta kasnije isti igrač je duplirao prednost svog tima nakon odličnog centaršuta Baloga, 2:0.

Nakon toga su domaći primirili meč, nisu žurili, čekali su svoju šansu strpljivo i do poslednjeg sudijskog zvižduka još jednom su savladali protivničkog golmana. Na isteku 71. minuta mladi rezervista Danijel Žeželj pogodio je za konačnih 3:0. 

Mladost (Vojlovica) - Partizan (Gaj) 3:0 (0:0)

Mladost: Tagasović, Simonović, Balog, Perić, Vujičić, Krsmanović (od 73' Simanić), Simonović, Sarić (od 67' Hržina), Božić (od 46' Žeželj), Stojanovski, Janjović

Partizan: Šuša, P. Grujić, Mađarov, Jovanović, Stegnjajić, Kovačević, Poljak, Radić, Bogdanović, J. Grujić, Borza (od 46' Nikodijević) 

Iz redova domaćina je nakon ovog meča stigla sledeća izjava: 

- Ono što svima pada na pamet u Vojlovici je činjenica, šta bi bilo da je bio ovaj tim od jeseni na okupu. Od prošlosti se ne živi a ono što sledi je drugo najteže gostovanje, ekipi Tempa u Sefkerinu. Vidi se da nova uprava radi dobar posao i da posle svakog meča je ponovo uvedeno "treće poluvreme", za dušu svih. Treba čestitati gostima na fer borbi i želimo im sve najbolje u nastavku prvenstva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading