SLOGA SIGURNA NA GOSTOVANJU U KOMRENU: Radosavljević je bio na svakom centimetru terena aktivan!

Autor:

Sport

22.04.2024

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija tima iz Malče.

SLOGA SIGURNA NA GOSTOVANJU U KOMRENU: Radosavljević je bio na svakom centimetru terena aktivan!

Foto: FK Sloga 1948 Malča

U okviru 19. kola Prve niške lige ekipa Omladinca iz Donjeg Komrena ugostila je sastav Sloge iz Malče. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa desete pozicije i 20 osvojenih bodova, dok su gosti sa jednim bodom više bili na devetom mestu u ligi.

Republika

U uvodnih pet kola proleća Sloga je osvojila deset bodova, dok su domaći na samo četiri, pa se može reći da je uloga favorita bila na strani gostiju, imajući u vidu da pružaju odlične partije od starta nastavka prvenstva.

Uslovi za igru nisu bili idealni, kiša i jak vetar su doveli do toga da teren bude jako težak za igru, što je malobrojnim navijačima pružilo tvrdu utakmicu, sa malim brojem prilika.

Gosti na isteku pola sata igre uspeli da dođu do prednosti, Radosavljević je šutirao, ali je golman uspeo da odbije loptu, međutim na istu je natrčao Marko Petković, 1:0 za Slogu. To je ujedno bio i ishod prvog dela meča.

Nastavak meča doneo je identičnu igru kao i tokom prvih 45 minuta, konkretniji su bili gosti, što je dovelo do novih pogodaka u mreži golmana Gavrilovića. 

Igrao se 60. minut kada je Petković nakon solo prodora pogodio za 2:0. Ubrzo nakon toga Milosavljević je sjajnim golom sa ivice kaznenog prostora postavio rezultat na 3:0. Do poslednjeg sudijskog zvižduka viđen je još jedan pogodak, u listu strelaca se upisao možda i najveći potencijal u ligi, Dušan Jovanović, konačnih 4:0 za Slogu.

Omladinac (Donji Komren) - Sloga 1948 (Malča) 0:4 (0:1)

Omladinac: Gavrilović, Korolija, Jovanović, Petković, D. Stojanović, S. Stojanović, Krstić, M. Stevanović, Savić, Milovanović, Stefanović (od 32' I. Stevanović)

Sloga 1948: M. Stojanović, Đorđević, Živadinović, D. Jovanović, Cvetković, A. Stojanović (od 46' M. Jovanović), Petković (od 77' Radoičić), Stojadinović, Milosavljević, Radosavljević, Cajić

U sledećem kolu Sloga dočekuje Moravu iz Mramora, dok sastav Omladinca ide na noge Proleteru iz Donje Vrežine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading