PLASMAN NA TABELI NE SME DA PREVARI IGRAČE: Trener Bulatović ozbiljno priprema Lugomir za duel sa Vinogradarom!

Autor:

Sport

18.04.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Rakitovu se ove sezone igra sjajan fudbal.

PLASMAN NA TABELI NE SME DA PREVARI IGRAČE: Trener Bulatović ozbiljno priprema Lugomir za duel sa Vinogradarom!

Foto: OFK Lugomir Rakitovo

U okviru 23. kola Zone Zapad ekipa Lugomira iz Rakitova ugostiće sastav Vinogradara iz Zleginja, utakmica je zakazana za nedelju, 21. april sa početkom od 16 časova i 30 minuta.

Republika

Tim iz Rakitova je prošle sezone "za dlaku" izbegao silazak u niži rang takmičenja, imajući u vidu da se nakon ove takmičarske godine vrši reorganizacija lige osnovni cilj za aktuelni prvenstvo je da se ostvari plasman koji garantuje opstanak u ligi. U toj nameri pre početka šampionata doveden je Nemanja Bulatović na mesto trenera, koji je slobodno možemo reći u dosadašnjem periodu odradio odličan posao.

Lugomir u nedeljni okršaj ulazi sa pete pozicije i 29 osvojenih bodova, uz učinak od osam trijumfa, pet remija i sedam poraza. Ekipa je od starta prolećno dela pored lidera jedini klub u ligi koji nema poraz, zabeležena je skor 4-2-0. Trener Bulatović je u najavi meča za naš portal poručio:

- Sa velikim oprezom ulazimo u predstojeći meč, imajući u vidu da je reč o ekipi sa dosta iskusnih igrača, koji su igrali i jače rangove od zone. "Vratili" smo Juhoru i Kušiljevu za jesenje poraze, pa se nadam da ćemo "vratiti" sada i Vinogradaru. Momci naporno rade, očekujemo veliku podršku publike koja je ovog proleća naš 12. igrač, kako na gostovanjima tako i na domaćem terenu gde nas prati između 300 - 400 navijača. 

Republika

Foto: OFK Lugomir Rakitovo

Kolektiv Lugomira

Što se tiče nedeljnog gosta u Rakitovu, tim iz Zleginja je nakon prošlosezonskog osvajanja petog mesta, sada "podbacio", trenutno se nalazi na 11. poziciji sa 23 osvojena boda, pa će do kraja prvenstva pokušati da se što bolje plasira i da se spasi ispadanja iz lige.

Od starta prolećnog dela prvenstva na šest utakmica zabeležen je učinak od dva trijumfa, isto toliko remija, kao i poraza, što je dovoljno za osvajanje osam bodova od starta nastavka prvenstva. Sa deset gostovanja sastav Vinogradara je doneo samo četiri boda (1-1-8), pa će težiti da prekine negativan niz.

OFK Luogmir (Rakitovo) - Vinogradar (Zleginje)

Nedelja, 21. april od 16.30

Teren u Rakitovu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading