ZEMUNCIMA MINIMALAC DOVOLJAN ZA TRIJUMF: Golman Ganić je odbranjenim penalom poneo velike zasluge za tri boda! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.04.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan meč u Obrenovcu.

ZEMUNCIMA MINIMALAC DOVOLJAN ZA TRIJUMF: Golman Ganić je odbranjenim penalom poneo velike zasluge za tri boda! (VIDEO)

Foto: FK Zemun

Odbranjen penal

U okviru 23. kola Srpske lige Beograd ekipa Radničkog iz Obrenovca ugostila je sastav  Zemuna, domaći tim je u ovaj meč ušao sa četvrte pozicije (36 osvojenih bodova), dok su gosti bili na liderskom mestu sa 13 bodova više.

Republika

Jedan od "bolnijih" poraza Zemun je ove sezone doživeo upravo pred svojim navijačima od tima iz Obrenovca, tada je Radnički odneo ceo plen rezultatom 3:2, to je ujedno bio i jedini susret u kojem je aktuelni lider poražen na domaćem terenu od starta prvenstva.

Već nakon sedam minuta igre mladi Dimitrije tabaković se odlično snašao, savladao je golmana Mrdaka, 1:0 za Zemun. Vremenski uslovi nisu bili idealni, pa je ovaj meč ispratilo oko 200-tinak navijača.

Mogli su domaći do izjednačenja sa penala, ali je golman Ganić u 18. minutu sprečio rivala da realizuje najstrožiju kaznu. Uglavnom se velika borba tokom meča vodila na sredini terena, nije bilo velikih prilika nakon gola gostiju, pa se na odmor otišlo sa minimalnom prednošću Zemuna. 

 

 

Krenuli su dosta ofanzivnije fudbaleri Radničkog od starta drugog poluvremena, dok su gosti bili spremni da iz brze tranzicije i kontranapada ugroze gol rivala, i da reše pitanje pobednika i pre poslednjeg sudijskog zvižduka. 

Pred sam kraj meča otvorenija igra dovela je do šansi na obe strane. Mogao je Radnički u par navrata do izjednačenja, ali su isto tako i gosti mogli do dupliranja prednosti, kojim bi rešili pitanje pobednika, međutim susret je rešen pogotkom na isteku sedmog minuta.

Radnički (Obrenovac) - Zemun 0:1 (0:1)

Radnički: Mrdak, Stjepanović, Šiškov, Pajević, Bojić (od 79' Ignjatović), Ratković (od 56' Ivanović), RIstovski, Knežević, Ajduković (od 46' Popović), Kukolj, Janković (od 56' Nedeljković)

Zemun: Ganić, Božić, Jovanović (od 90' Đalović), Radović, Tabaković (od 71' Stojanović), Vukićević, Svetličić, Đorđević (od 90' Kojić), Adamović (od 60' Bacanović), Pavlović, Zorica

Ovim trijumfom Zemun se vratio na pobednički kolosek nakon remija u prošlom kolu, prednost u odnosu na prvog pratioca, Teleoptik je i dalje jedan bod. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading