TABANSKO PROLEĆE 7/7: Tim iz Jagodine uspešno je prebrodio najteže gostovanje u ligi!

Autor:

Sport

18.04.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plasman u zonski rang je sve bliži.

TABANSKO PROLEĆE 7/7: Tim iz Jagodine uspešno je prebrodio najteže gostovanje u ligi!

Foto: GFK Tabane Jagodina

U okviru 25. kola Pomoravske okružne lige ekipa Budućnosti iz Milive ugostila je sastav GFK Tabana iz Jagodine. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa treće pozicije i 50 osvojenih bodova, dok su gosti sa osam bodova više bili lideri na tabeli.

Republika

Gosti su na ovaj meč došli u seriji od osam vezanih trijumfa, dok je gostovanje u Milivi najteže u ligi, igrači Budućnosti su na dosadašnjih 11 susreta pred svojim navijačima ostvarili isto toliko trijumfa, i jedini su tim u ligi koji ima maksimalan učinak na svom terenu.

Imajući u vidu da je ovo vanredno kolo, da se igra u radnom danu, bio je ovo još veći izazov kako za domaćina, tako i za gosta. 

Jako kvalitetan meč igrao se od prvog minuta, gosti su imali posed na svojoj strani, ali se i domaći nisu povukli, već su pokušavali da kreiraju svoju igru i da se suprotstave lideru na pravi način. 

Republika

Foto: FK Budućnost Miliva

Tim iz Milive nije uspeo da zaustavi lidera

Na isteku 36. minuta viđena je prva promena rezultata, Nikola Lazić savladao je golmana Marjanovića, GFK Tabane vodi 1:0. To je ujedno bio i rezultat prvog dela meča. Za vreme pauze trener domaćih izvršio je tri promene, dok su gosti nastavili sa startnih 11.

Drugi deo susreta bio je identičan kao i prvi borba je bila još prisutnija, imajući u vidu da su igrači želeli da ostvare trijumf u derbiju kola. Nešto otvorenije igrali su domaći, što je dovelo do većeg prostora na njihovoj polovini.

Pitanje pobednika rešio je strelac prvog gola za goste iz Jagodine, Lazić, koji je u 87. minutu svojim drugim pogotkom postavio konačnih 2:0 u korist GFK Tabana.

Budućnost (Miliva) - GFK Tabane (Jagodina) 0:2 (0:1)

Budućnost: Marjanović, Mišković (od 46' Ćurić), Stojanović, Mikić, Vučković, Ivanković, Stojković, Ćirić (od 46' Todosijević), De. Milošević (od 46' Dr. Milošević), Stanojević, Gligorijević

GFK Tabane: Dinić, Gajić, Selimirović, Dimitrijević (od 70' Nedeljković), Petrović, Lazić (od 87' Milojević), Milić, Simić (od 41' Pavić), Nedeljković, Pejčić, Maksimović 

Ovim trijumfom i usled remija prvog pratioca prednost GFK Tabana u odnosu na prvog pratioca je sada četiri boda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading