TEŠKO GOSTOVANJE ZA PROŠLOSEZONSKOG ZONAŠA: Može li Omladinac da "stopira" još jednog kandidata za šampionski pehar!

Autor:

Sport

18.04.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Donju Raču stiže OFK Aranđelovac.

TEŠKO GOSTOVANJE ZA PROŠLOSEZONSKOG ZONAŠA: Može li Omladinac da "stopira" još jednog kandidata za šampionski pehar!

Foto: Tanjug/AP

U okviru 22. kola Šumadijske okružne lige ekipa Omladinca iz Donje Rače ugostiće sastav OFK Aranđelovca 1979, utakmica se igra u nedelju, 21. aprila sa početkom od 16 časova.

Republika

Nedeljni domaćin se osvajanjem titule međuopštinske lige ekspresno vratio u aktuelni rang takmičenja, i po svemu prikazanom u dosadašnjem toku prvenstva, Omladinac će biti član iste i sledeće sezone. Trenutno se tim iz Donje Rače nalazi na osmoj poziciji sa 29 osvojenih bodova.

Pred svojim navijačima Omladinac je u dosadašnjem toku prvenstva odigrao deset utakmica i zabeležio je učinak od šest trijumfa, tri remija, dok je samo na jednom meču ostao bez bodova. Šumadinac iz Stojnika je u šestom ligaškom kolu uspeo minimalnom pobedom da odnese ceo plen iz Donje Rače.

Republika

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Najavni poster

Nedeljni gost Omladincu biće prošlosezonski zonaš, OFK Aranđelovac 1979, koji se trenutno nalazi na deobi prve pozicije sa 49 osvojenih bodova. Upravo se jesenji prvak "okliznuo" u Donjoj Rači, gde je pre dva kola stigao do samo jednog boda, što je dovelo do ponovne deobe na prvom mestu u ligi.

Imajući u vidu da se trka vodi između dva tima, svaki meč za njih će do direktnog duela biti "finale", a sigurno je da će i tokom celog prvenstva svi rivali biti silno motivisani da "uzmu meru" ekipama koje se bore za šampionski pehar.

Iz redova OFK Aranđelovca je u najavi meča stigla sledeća izjava:

- Posle dobre i strpljive igre i nova 3 boda naši momci idu na veoma teško gostovanje ekipi Omladinca iz Donje Rače. Takmac za prvo mesto se baš na ovom mestu okliznuo pre dve nedelje, te će ovo biti veliki izazov za naš tim. Nadamo se da će momci dati sve od sebe da kući donesu sva 3 boda! Vidimo se!

Omladinac (Donja Rača) - OFK Aranđelovac 1979

Nedelja, 21. april od 16 časova

Teren u Donjoj Rači

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading