NESVAKIDAŠNJA SCENA NA STADIONU U ČALMI: Komentari su različiti - ko je kriv za ovaj događaj?!

Autor:

Sport

18.04.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čudan splet okolnosti.

NESVAKIDAŠNJA SCENA NA STADIONU U ČALMI: Komentari su različiti - ko je kriv za ovaj događaj?!

Foto: FK Sloga Čalma

Tamana se fudbalska Srbija navikla na odlične vremenske uslove za odigravanje i praćenje utakmica, međutim u proteklih par dana kiša i jak vetar "pokvarili" su raspoloženje kod igrača.

Republika

Postoje naravno fudbalski fanatici kojima kiša ne pravi problem, već dobijaju dodatni motiv da za vreme iste odigravaju utakmice, jak vetar zna da pravi probleme prilikom slanja dugih lopti, ali se nekada dešava da isti napravi problem i na infrastrukturi.

Upravo je jedan takav primer ovih dana stigao iz Čalme, sa stadiona fudbalskog kluba Sloga, koji je takmiči u okviru GFL-a Sremska Mitrovica

Zid na kojoj se nalazila ograda iza gola, sa kojeg su mesta mnogi navijači pratili utakmice, je usled jakog vetra pao u teren, pa će sada ljudi iz Čalme imati zadatak da isti što pre saniraju i vrate u početno stanje.

Republika

Foto: FK Sloga Čalma

Nesvakidašnja scena u Čalmi

Za početak će biti potrebno da se cigle i cevi sklone sa terena, kako bi se nesmetano odigravale utakmice, za to će u klubu imati dovoljno vremena, imajući u vidu da predstojećeg vikenda ekipa igra na gostujućem terenu.

Važnost domaćeg terena je u nižim ligama jako bitna, a to se može videti i na primeru Sloge koja je na dosadašnjih šest domaćinstava osvojila 12 bodova, preko učinka od tri trijumfa i isto toliko remija. Fudbaleri tima iz Čalme pred svojim navijačima i dalje ne znaju za poraz u aktuelnoj prvenstvenoj trci.

Za vikend sastav Sloge očekuje gostovanje Napretku 2021, reč je o timu koji je od starta prvenstva u odličnoj formi, na uvodna tri meča osvojio je sedam bodova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading