KRATAK PRESEK PROLEĆA: Prelazni rok je fantastično odrađen, jesenji učinak je već nadmašen posle samo pet mečeva!

Autor:

Sport

18.04.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapa dole za prolećne rezultate.

KRATAK PRESEK PROLEĆA: Prelazni rok je fantastično odrađen, jesenji učinak je već nadmašen posle samo pet mečeva!

Foto: FK Šarbane

Zimsku pauzu ekipa je provela u donjem delu tabele, tik iznad zone ispadanja, sa dva boda više u odnosu na fenjeraša, ali se već nakon pet prolećnih mečeva situacija promenila.

Republika

Trenutno se sastav Šarbana nalazi na sedmoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 21, od starta proleća ekipa je zabeležila učinak od četiri trijumfa i jednog poraza, uz gol razliku 13:2. Već sada je tim osvojio više bodova nego tokom celog prvog dela šampionata, a u nastavku se sigurno očekuju da premaši u velikoj meri i trenutni bodovni zbir.

Zimske novajlije su se odlično uklopile u tim, igrači koji su ostali su podigli nivo svoje igre i sve je došlo na svoje, što se vidi po rezultatima na terenu. Jako je teško izdvojiti jednog fudbalera, ali je "glavna poluga" sigurno kapiten Miroslav Gajić.

Republika

Foto: FK Šarbane

U Šarbanu sve radi "kao sat" 

Gajić je aktuelni mandat u klubu započeo još 2014. godine, što znači da punih deset godina nosi isti dres. Na pet prolećnih mečeva Miroslav je zabeležio učinak od dva pogotka i tri asistencije. Njega prati Lazar Denić sa četiri gola, zatim Radivoj i Nikola Jovanović (2 i 1 gol), Marko Radojičić (1g) i Nemanja Babović sa dve asistencije odlično odrađuju svoj posao. 

Napadač Rašić je malo "odmorio" sa golovima, ali je on svojim lucidnim pasovima i iznuđivanjem slobodnih udaraca i penala, u velikoj meri doprineo odličnim rezultatima. "Samo" jedan pogodak postigao je Andrija Gligorijević, ali je svojom ozbiljnošću, požrtvovanjem i htenjem zaslužio sve pohvale. Na svim utakmicama Gligorijević je imao različite uloge, i sve je uspeo ozbiljno da odradi. 

U nedelju sastav Šarbana ide na možda i najteže gostovanje u sezonu, ekipi Trnjaci, ta utakmica se može lako okarakterisati kao derbi kola. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading