PUKLA PETARDA: Lakše se diše - Despotovčani torpedovali direktnog rivala u borbi za opstanak!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.04.2024

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važan trijumf je ostvaren.

PUKLA PETARDA: Lakše se diše - Despotovčani torpedovali direktnog rivala u borbi za opstanak!

Foto: FK Sloga Despotovac

Fudbaleri Sloge iz Despotovca nakon lošeg prolećnog starta u okviru Zone Zapad gde su u tri prvenstvena meča osvojili svega jedan bod, ostvarili su dva ubedljiva trijumfa tokom kojih su čak 11 puta pronaazili put lopti do protivničke mreže.

 

Međutim, prethodnog vikenda na gostovanju Rembasu u Resavici poraženi su sa ubedljivih 0:3, ali je već u subotu 13. aprila u okviru 22. takmičarske runde ostvaren ubedljiv trijumf, kojim ne samo da su se vratili na pobedničke staze, već su savladali i direktnog rivala u borbi za opstanak, ekipi Juhora iz Glavinaca.

Prepune tribine Gradskog stadiona očekivale su uspeh svojih ljubimaca koji su več u četvrtom minutu imali stoprocentnu priliku, ali su gostujući defanzivci uspeli da sa gol linije loptu izbace u polje, a onda sledi šok za domaćina. U nastavku akcije sjajan napad fudbalera Juhora i Vojislav Miladinović postiže pogodak.

Brzo su se domaći fudbaleri oporavili od šoka, ređali su prilike, ali promene rezultata nije bilo sve do 40. minuta kada je Nemanja Ilić bio precizan sa bele tačke, a svega pet minuta kasnije isti igrač još jednom matira golmana Đorđa Petrovića i domaćin odlazi na odmor sa minimalnom prednošću.

U nastavku meča je bilo očiglednos da je despotovački sastav fizički daleko spremniji, a kao rezultat toga usledila su još tri pogotka fudbalera Sloge, da bi u psolednjim trenucima meča Miloš Avramović samo ublažio poraz svoje ekipe.

Foto: FK Sloga Despotovac

Despotovčani su uvek tu da podrže svoje ljubimce

 

- Zona Zapad, 22. kolo:

Sloga (Despotovac) - Juhor (Glavinci) 5:2 (2:1)

Strelci: N. Ilić 40`(11.m), 45`, 74`, A. Miloradović 57`, D. Ivković 62`; V. Miladinović 5`

Stadion: Gradski stadion, Despotovac

Sudija: Milenko Dimitrijević

Žuti kartoni: F. Andrejić, L. Miljanović (Sloga); V. Pavlović, I. Vlajković-Tomić, B. Savković, S. Vasić (2). I. Dimitrijević (Juhor)

Crveni kartoni: S. Vasić, M. Konovalov (Juhor)

Sloga (Despotovac): Huskić, Milanović, Zdravković, Miladinović (Ljubisavljević), Andrejić, Branković (Sofronijević), Ilić, Miloradović (Živković), Ivković, Milošević, Nikodijević (Miletić).

Juhor (Glavinci): Petrović, Mijušković, Vlajković-Tomić, Dimitrijević, Miladinović, Avramović, Marković (Mi. Milojević), A. Pavlović (Konovalov), Bogojević, V. Pavlović (Arifović), Ma. Milojević (Grubanović).

Naredni vikend biće slobodan za fudbalere Sloge, a sledeću prvenstvenu utakmicu odigraće 27. aprila kada će dočekati OFK Lugomir iz Rakitova.

Sa druge strane ekipa Juhora narednog vikenda dočekuje Mladost iz Jovca.

 

 

 

BONS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading