DA JE SAMO VIŠE OVAKVIH UTAKMICA: Dame i gospodo, na ovom delu se tražilo mesto više pored terena!

Autor:

Sport

03.04.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači su prikazali odličnu igru, navijači zadovoljni idu svojim kućama.

DA JE SAMO VIŠE OVAKVIH UTAKMICA: Dame i gospodo, na ovom delu se tražilo mesto više pored terena!

Foto: FK Kotlenik Leskovac

U okviru 13. kola Šumadijske lige Jug ekipa Kotlenika iz sela Leskovac ugostila je sastav Sloge iz Zabojnice. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa četvrte pozicije i 17 osvojenih bodova, dok su gosti sa 12 bodova više bili na drugom mestu na tabeli.

Republika

Oba kluba su proteklog vikenda na prolećnoj premijeri upisala po trijumf, pa su u ovaj meč igrači ušli sa odličnim raspoloženjem, i sa ciljem da stignu do celog plena.

Već nakon dva minuta igre gosti stižu do vođstva, Aleksandar Radovanović pogodio je iz slobodnog udarca, 1:0 za tim iz Zabojnice. Desetak minuta kasnije još jedan prekid, lopta je na ivici kaznenog prostora, Sloga preko Bojana Matića stiže do dva gola prednosti.

Nakon dva brzo primljena gola domaći su krenuli sa boljom igrom, pritisli su rivala na njegovoj polovini i na isteku 35. minuta odličnim udarcem Ivana Miletića ekipa Kotlenika je smanjila zaostatak na 2:1. 

Republika

Foto: FK Kotlenik Leskovac

Sloga nastavlja trku sa liderom

Do odlaska na odmor domaći su pretili iz prekida, dok su gosti imali posed na svojoj strani, ali nove promene rezultata nije bilo. 

Drugi deo meča protekao je u otvorenoj, napadačkoj igri na obe strane terena. Počelo je odličnim šansama Kotlenika, ali je golman Nešović u par navrata odličnim reakcijama održavao prednost svog tima. 

Kako se utakmica bližila kraju, intenzitet igre je opao, gostima je to prijalo, jer su imali prednost na svojoj strani, i mirno su odrađivali posao do kraja. Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka rezultat je ostao 2:1 u korist Sloge, koja je na teškom gostovanju uspela da stigne do celog plena.

Kotelnik (selo Leskovac) - Sloga (Zabojnica) 1:2 (1:2)

Kotlenik: Milivojević, Stojanović, P. Stanojević, Tonić, V. Stanojević, Nedeljković, Dubić, Jošović, Miletić, Lj. Stanojević, Kučparić

Sloga: Nešović, Pavlović, Gavrilović, Radovanović, Vukomanović, Radulović, Matić, Jovanović, I. Spasojević, Krstić, S. Spasojević

Da je sreće da je više ovakvih utakmica, publike bi bilo na pretek na niželigaškim fudbalskim terenima, danas je po proceni ljudi bili oko 200 navijača. 

U sledećem kolu Sloga dočekuje Borac (Pajsijevići), dok sastav Kotlenika gostuje Crvenoj zvezdi iz Miraševca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading