PRVA PROLEĆNA RADOST ANĐELA: Izabranici trenera Bulatovića su pružili maestralnu partiju!

Autor:

Sport

28.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi kola samo na papiru, na terenu je postojao samo jedan tim.

PRVA PROLEĆNA RADOST ANĐELA: Izabranici trenera Bulatovića su pružili maestralnu partiju!

Foto: FK Sušica1929

Domaći deklasirali rivala

U okviru 15. kola Treće lige Kragujevca ekipa Sušice 1929 ugostila je sastav OFK Bagremara, bio je ovo duel dva kluba koja su sa po 26 osvojenih bodova bila na deobi četvrte pozicije u ligi.

Republika

Uprkos obilnim padavinama, teren na Sušičkom brdu je bio adekvatno pripremljen za igru. Prvo poluvreme donelo je i početno opipavanje snaga. Sušičani su propuštali svoje šanse i igrali u određenoj dozi pripravnosti zbog svojih promašaja

U trenucima otkucaja poslednjih sekundi nadoknade prvog poluvremena na arbitarovom časovniku, Anđeli postižu prvi pogodak. Krenula je ta akcija sa boka i vraćena je u sredinu, gde su Aritonović i Tomić dobro kombinovali i prosledili pas na najisturenijeg Veljovića, koji loptu odlaže Živiću, a on svom snagom naleće na nju i pogađa desni ugao gola za početnih 1:0. Bio je to prvi gol Aleksandra Živića u dresu kluba sa Sušičkog brda u jednoj zvaničnoj utakmici.

Republika

Foto: FK Sušica1929

Sušičani "petarom" ispratili rivala

U drugom poluvremenu situacija na terenu se nije menjala, igrali su dosta dobro domaći fudbaleri, stvarali su prilike i na isteku sat vremena igre su stigli do novog gola. Aritonović je odlično uposlio Simića, koji biva oboren u kaznenom prostoru rivala, penal za Sušicu. Siguran "sa kreča" bio je Mladen Radojević, 2:0.  

Pokušao je trener gostiju izmenama da promeni stanje na terenu, ali su domaći u potpunosti na ovom meču neutralisali rivala. Na isteku 77. minuta preko mladog rezerviste, Mateje Tošića, Sušica stiže do 3:0.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka još dva puta se zatresla mreža gostujućeg čuvara mreže, Miloradovića. Prvo je Dušan Krstić na isteku 87. minuta uvećao prednost domaćina na 4:0, da bi samo par minuta kasnije još jedan rezervista postigao pogodak za Sušicu, bio je to još jedan mladi fudbaler, Marko Vuković, za konačnih 5:0.

Sušica 1929 - OFK Bagremar 5:0 (1:0)

Sušica 1929: Joksić, Lazić (od 46' Simić), Stamenković, Veljović (od 66' Tošić), Aritonović (od 77' Vuković), Tomić, Živić (od 74' Pavlović), Krstić, Nestorović, Radojević, Milojević

OFK Bagremar: Miloradović, Nešković, Jošović (od 60' Begani), Sremčević, Dimitrijević (od 56' Mehmeti), Simović (od 46' Vujičić), Tomić, Dimitrijević, Rakić, Begani (od 69' Krstić), Vujičić

Iz domaćeg tima je nakon meča stigla sledeća poruka:

- Sušičani su u nedelju zaista pružili sjajnu fudbalsku predstavu. Uprkos respektabilnom protivniku Anđeli su pružili izuzetno dobru partiju. Borbenost, požrtvovanje, voljni momenat i kreativnost su samo jedni od atributa, koji su izabranike Nikole Bulatovića krasile u nedelju. Teško je izdvojiti pojedinca u sjajnoj partiji celog tima na nedeljnom susretu. Izabranici Nikole Bulatovića pokazali su karakter, koji se istakao sigurnim, disciplinovanim i koncentrisanim pristupom od prvog do 90. minuta.

U sledećem kolu Bagremar dočekuje Arsenal 1930 u još jednom derbiju kola, dok sastav Sušice ide na noge timu Dobrače.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading