GOSTI ZABELEŽILI PORAZ U BITNOM MEČU: Poruka koja je poslata sudijama i rivalu nakon meča je nešto što vredi pročitati!

Autor:

Sport

28.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je samo više ovakvih timova u Srbiji..

GOSTI ZABELEŽILI PORAZ U BITNOM MEČU: Poruka koja je poslata sudijama i rivalu nakon meča je nešto što vredi pročitati!

Foto: FK Kolonija Jagodina

U okviru 21. kola Pomoravske okružne lige ekipa Kolonije ugostila je sastav Mladosti iz Tečića, domaći tim je u ovaj meč ušao sa desete pozicije, dok su gosti bili na 15. mestu u ligi.

Republika

Gotovo tokom celog meča kiša je padala, što je dovelo do jako teškog terena, ali je i sama važnost susreta uticala na pristup igri. Uglavnom se dugim loptama sa obe strane pokušavali fudbaleri da dođu do izgledne prilike za vođstvo.

Gosti su imali priliku iz slobodnog udarca, ali je golman Milojević odlično reagovao, uz par poluprilika na obe strane, na odmor se otišlo bez golova, 0:0. Od starta nastavka igralo se dosta agresivnije, uglavnom na sredini terena, Kolonija je uspela da pomeri težište igre na polovini rivala, što je pravilo odrađene probleme odbrani Mladosti.

Republika

Foto: FK Kolonija Jagodina

Minimalan, ali jako bitan trijumf domaćina

Igrao se 60. minut kada je nakon nešto slabije interevencije, golman Antić napravio penal u korist Kolonije. Isti je uspešno realizovao Nebojša Živaljević, 1:0 za domaćina, treba napomenuti da je čuvar mreže Mladosti bio blizu da ispravi svoju grešku, ali je lopta ipak pronašla put do mreže. 

Gosti su u nastavku krenuli po izjednačenje, odličnu priliku imao je Aleksandar Petrović, ali je njegov udarac otišao preko gola domaćina. Visok presing Mladosti ostavio je dosta prostora na njihovoj polovini, što su u par navrata mogli da iskoriste fudbaleri Kolonije i da dupliraju prednost, ali im to nije pošlo za nogom.

Na kraju je rezultat ostao 1:0, meč je rešen pogotkom sa penala.

Kolonija - Mladost (Tečić) 1:0 (0:0)

Kolonija: Milojević, Mirković, Janković, Gajić (od 46' F. Živaljević), Milovanović (od 88' Jovanović), Milojević, Marković, Džolić, Simić, N. Živaljević, Simić (od 34' Bogdanović)

Mladost: Antić, Lukić, Ognjanović, Tomić, Simić, Rašić, Obradović, Petrović, Jevtić (od 71' Milićević), Savić, Pavlović 

 Iz tabora gostiju nakom meča stigla je sledeća izjava:

- Čestitamo ekipi Kolonije na pobedi, fer i korektnom ponašanju, zahvaljujemo se na gostoprimstvu i želimo im sve najbolje u nastavku sezone. Izdvojili bismo mladu sudijsku trojku, izuzetno suđenje glavnog sudije, kojeg su ispratili i pomoćnici, nemamo niti jednu zamerku! Bili su primer pravog ponašanja! Svaka čast! Nažalost, još jedna dobra borba naših momaka nije donela rezultat, uz suspenzije, povrede i skroman igrački fond, ovog proleća nemamo ni sreće već u trećoj utakmici zaredom, ali idemo dalje!

U sledećem kolu Mladost dočekuje Borac 1950 (Bošnjane), dok sastav Kolonije ide na noge ekipi Tabana iz Jagodine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading