TRI GOLA ZA DESET MINUTA, PA NEIZVESNA ZAVRŠNICA: Opuštanje je domaći sastav moglo skupo da košta!

Autor:

Sport

28.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Solid je na kraju ipak stigao do bodova protiv Žednika.

TRI GOLA ZA DESET MINUTA, PA NEIZVESNA ZAVRŠNICA: Opuštanje je domaći sastav moglo skupo da košta!

Foto: FK Solid

U okviru 14. kola Gradske lige Subotica ekipa Solida ugostila je sastav Žednika iz Starog Žednika, domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe osme pozicije (15 osvojenih bodova), dok su gosti bili na desetom mestu sa sedam bodova manje.

Republika

Uslovi za igru tokom nedeljnog popodneva su bili savršeni, mnogobrojna publika na stadionu Solida mogla je da uživa u partiji igrača sa obe strane terena. Domaći su odlično otvorili utakmicu i već nakon sedam minuta igre stigli su do vođstva, strelac za crveno-bele bio je Nemanja Bado, 1:0.

Nije se dugo čekalo za novu promenu rezultata, Darko Miloradović izbio je sam ispred golmana Jokića, bio je uspešniji u situaciji 1 na 1, uvećano je vođstvo domaćina na 2:0. Bio je momentum na strani Solida u tim trenucima, nakon par ofanzivnih akcija, stigao je i gol iz prekida. Odlično se na centaršut saigrača snašao Davor Božović, 3:0.

Republika

Foto: FK Solid

Bitan trijumf domaćina

Činilo se tada da je pitanje pobednika već rešeno, ali se gosti nisu predavali. Do odlaska na odmor uspeli su preko Stefana Lakića da smanje zaostatak na 3:1, fudbaler Žednika je odlično izveo slobodan udarac, nakon kojeg je lopta završila u mreži golmana Ibraimovića.

Start drugog dela meča doneo nam je odličnu igru domaćina, ređale su se prilike kao na traci, ali je falilo koncentracije u završnici. Gosti su u 62. minutu uspeli da stignu do samo jednog gola zaostatka, Mladen Rankov je glavom smestio loptu u mrežu Solida, 3:2.

Otvorio se meč u tim trenucima, bilo je šansi na obe strane do poslednjeg sudijskog zvižduka, ali su domaći uspeli da održe prednost od jednog gola, i na kraju su sačuvali ceo plen na svom terenu.

Solid - Žednik (Stari Žednik) 3:2 (3:1)

Solid: Ibraimović, Štefković, Oluić, Trkulja, Đkorić, Popović, Ćeklić, Božović (od 52' Suplić), Miloradović (od 65' Radočaj), Urošević, Bado (od 93' Kragović)

Žednik: Jokić (od 31' Kempl), Buljovčić, Skenderović, Lakić, Kokić, Jakobčić, Tešić, Rankov, Ledenski, Bašić, Pančić

Ovim trijumfom ekipa Solida je stigla do šestog mesta na tabeli, dok su gosti ostali na 10. poziciji u ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading