JAKO BITAN DUEL ZA DOMAĆINA: "Na brdo" stiže tim iz Knića koji se nalazi u rezultatskoj krizi!

Autor:

Sport

28.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav OFK Aranđelovca je pod imperativom pobede.

JAKO BITAN DUEL ZA DOMAĆINA: "Na brdo" stiže tim iz Knića koji se nalazi u rezultatskoj krizi!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

U okviru 19. kola Šumadijske okružne lige ekipa OFK Aranđelovca 1979  ugostiće sastav Marjana iz Knića, utakmica se igra u nedelju, 31. marta sa početkom od 15 časova i 30 minuta.

Republika

Nedeljni domaćin, prošlosezonski zonaš je od starta prolećnog dela na učinku 2-1-0, prošlonedeljni remi je opet vratio OFK Aranđelovac na drugu poziciju, sa zaostatakom od dva boda u odnosu na lidera na tabeli.

Ušla je ekipa u nastavak sezone sa dva vezana trijumfa, ali je onda „kiks“ zabeležen na istom mestu gde je remizirao i jesenji prvak, Šumadija iz Toponice, pa se trka za šampionski pehar vratila na isto stanje kao i tokom zimske pauze. Iz redova Aranđelovčana je povodom predstojećeg meča stigla sledeća poruka:

- Naši momci su opet u zaostatku dva boda za rivalom za 1.mesto te će ova utakmica, ali i svaka sledeća biti kao finale bez prava na grešku. U nedelju se sastajemo sa ekipom od koje smo izgubili visokim rezultatom u prvom delu, te će momci biti naoštreni da se dobro revanširaju i pokupe čitav plen. Borba još uvek traje te je podrška izuzetno potrebna. Dođi, navijaj za OFKA, svi zajedno do pobede!

Republika

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Najavni poster

Nedeljni gost „na Brdu“ biće ekipa koja je zimsku pauzu provela na trećoj poziciji na tabeli, ali je od starta proleća bez bodova, pa se trenutno nalazi na sedmom mestu sa bodovnim saldom na koti 28. Sastav Marjana je u lošoj formi, traži se izlazak iz krize, pa je svaki sledeći meč jako bitan za njih.

Sastav iz Knića igra uvek na gol više, što se može videti i po statističkim kolonama primljenih i postignutih golova. Ekipa Marjana je u 46 navrata tresla mrežu rivala u dosadašnjem toku prvenstva, što je bilo dovoljno za drugi najbolji napad u ligi, dok je njihov golman savladan u 41 situaciji, što je treća najslabija odbrana u prvenstvu.

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina u Kniću rezultatom 4:0.

OFK Aranđelovac 1979 – Marjan (Knić)

Nedelja, 31. mart od 15.30

Stadion „na Brdu“

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading