DERBI ZA OPSTANAK U LIGI: Morava traži prve prolećne bodove, dok gosti iz Gornje Gorevnice dolaze u odličnoj formi!

Autor:

Sport

23.03.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko će nakon ovog kola ostati iznad crte?

DERBI ZA OPSTANAK U LIGI: Morava traži prve prolećne bodove, dok gosti iz Gornje Gorevnice dolaze u odličnoj formi!

Foto: www.profimedia.rs

U okviru 18. kola Moravičke okružne lige ekipa Morave iz Katrge ugostiće sastav Jedinstva iz Gornje Gorevnice, meč je zakazan za nedelju, 24. mart sa početkom od 14.30.

Republika

Ekipa iz Katrge je zimsku pauzu provela tik iznad zone ispadanja, sa deset osvojenih bodova, ali je nakon dva prolećna kola bez osvojenih bodova "sišla" u zonu ispadanja i sada prvi tim iznad crte ima dva boda više u odnosu na Moravu.

Nalazi se trenutno sastav Morave u seriji od tri ligaška poraza, i meč sa Jedinstvom u nedelju će biti jako bitan i za dalju borbu za opstanak, ali i za samu motivaciju kod igrača za jako bitan deo sezone. Ekipa je od deset osvojenih bodova u dosadašnjem toku prvenstva, šest osvojila kod kuće, što može biti određeni vid motivacije za sutrašnji meč.

Republika

Foto: FK Morava Katrga

Teren Morave

Tim iz Gornje Gorevnice je sa četiri prolećna boda uspeo da izađe iz zone ispadanja, i za vikend na gostovanju u Katri može dodatno da se odvoji od iste, imajući u vidu da je predstojeći rival upravo prvi tim ispod crte.

Samo četiri boda Jedinstvo je osvojilo ove sezone na gostovanjima, da nije bilo gostovanja na prolećnoj premijeri ekipi Lugova, i trijumfa rezultatom 3:0, u Gornju Gorevnicu sa gostujućih terena bi do ovog kola stigao samo jedan bod. 

Imajući u vidu prolećne partije Jedinstva, ali i Morave, blagi favorit na ovom duelu će svakako biti gostujući tim, ali je dobro poznati svima, da se u derbi susretima ne može ništa reći pre početka istih.

Prvi duel Jedinstva i Morave, završen je pobedom tadašnjeg gosta, sastava iz Katrge rezultatom 3:0.

Morava (Katrga) - Jedinstvo (Gornja Gorevnica)

Nedelja, 24. mart od 14.30

Teren Morave

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading