JAKO BITAN TRIJUMF POLETA: Put Ljubića sa Uba ide ceo plen!

Autor:

Sport

20.03.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minimalac vredan tri boda.

JAKO BITAN TRIJUMF POLETA: Put Ljubića sa Uba ide ceo plen!

Foto: FK Polet Ljubić

U okviru 17. kola Srpske lige Zapad ekipa Vrelo Sporta ugostila je sastav Poleta iz Ljubića, domaći tim je u ovaj meč ušao sa pretposlednjeg mesta an tabeli, dok su gosti bili na deobi osme pozicije u ligi.

Republika

Krenuli su gosti od prvog minuta da opsedaju gol rivala, prva ozbiljna prilika viđena je nakon kornera i uigrane kombinacije, ali je udarac fudbalera Poleta u dva navrata izblokiran od strane odbrane Vrelo Sporta. 

Ubrzo su viđena dva udarca iz prekida, po jedan na obe strane, golman Vrela se istakao u odbrani svog gola u toj situaciji, dok je na drugoj strani terena odbrana dobro reagovala. Pred sam kraj prvog dela igre, centaršut sa leve strane, štoper domaćih je "ostao kratak", lopta stiže na drugoj stativi do Petra Gavrovića, koji je smešta u mrežu, 1:0 za Polet u nadoknadi prvog poluvremena.

Republika

Foto: FK Polet Ljubić

Jako bitan trijumf Poleta

Uvodni minuti drugog dela utakmice pripali su domaćinu, koji je u par navrata bio na "ivici" da zatrese mrežu Poleta, ali je gotovo sa gol linije lopta izbačena u polje. U velikoj meri na tok utakmice uticao je i crveni karton mladom Nikoli Veselinoviću, koji je tim iz Ljubića ostavio sa deset igrača u polju na isteku 64. minuta.

Krenuli su domaći u totalnu ofanzivu, što je ostavilo prostora rivalu za brzu promenu poseda i kontranapade, ali do poslednjeg sudijskog zvižduka nove promene rezultata nije bilo. Trener Poleta, Dragiša Žunić je izmenama iskontrolisao igru u potpunosti, pa je uspeo da stigne do jako bitog trijumfa protiv Vrelo Sporta.

Vrelo Sport - Polet (Ljubić) 0:1 (0:1)

Vrelo Sport: Marinković, Subotić, Vujić (od 72' Petković), Živkov, Kojić, Milutinović (od 49' Obradović), Sajić, Đurić (od 61' Radojičić), Simić, Đokić, Cvijović

Polet: Spasojević, Veselinović, Simić, Vasović, M. Bugarčić (od 60' Tripković), Veselinović (od 91' Pavlović), Gavrović, Todorović, Grujičić (od 92' Marković), Majstorović (od 69' F. Bugarčić), Radojević

U sledećem kolu sastav Vrela gostuje Omladincu iz Zablaća, dok ekipa Poleta dočekuje Budućnost Krušik iz Valjeva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading