MINIMALAC JOŠANICE VREDAN TRI BODA: Baždarević sa penala doneo jako bitan trijumf protiv odlične Sloge iz Požege!

Autor:

Sport

20.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šansi je bilo, igralo se borbeno celih 90 minuta, ali je jedini pogodak viđen "sa kreča".

MINIMALAC JOŠANICE VREDAN TRI BODA: Baždarević sa penala doneo jako bitan trijumf protiv odlične Sloge iz Požege!

Foto: FK Jošanica Novi Pazar

U okviru 17. kola Srpske lige Zapad ekipa Jošanice iz Novog Pazara ugostila je sastav Sloge iz Požege, domaći tim je u ovaj meč ušao sa desete pozicije (18 osvojenih bodova), dok su gosti sa 14 bodova više bili na trećem mestu u ligi.

Republika

Prvu ozbiljniju priliku prave domaći, probio je po levoj strani mladi Fijuljanin, ali nije uspeo da uputi dobar pas do saigrača na petercu, golman Radić je to presekao i lopta je završila u njegovim rukama. Ubrzo su fudbaleri Jošanice pokušali centaršutevima sa leve i desne strane, ali bez promene rezultata.

Uzvratili su fudbaleri Sloge na drugoj strani, lopta je "na kapici" stigla do Šopalovića, ali je njegov udarac otišao pored stative. Tokom prvih 45 minuta gotovo da nije bilo ozbiljnog udarca na obe strane, pa su mreže ostale mirne.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/Srpska liga Zapad

Detalj sa početka drugog poluvremena

Na startu drugog poluvremena domaći su krenuli u jaču ofanzivu ka golu rivala, izvršene su dve izmene, i to je ubrzo donelo rezultat na terenu. Na isteku 62. minuta dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara u korist Jošanice, siguran sa bele tačke bio je Dajlan Baždarević, 1:0 za tim iz Novog Pazara.

Izvršio je trener Sloge, Nikitović ubrzo tri izmene, dosta ofanzivnije su krenuli fudbaleri Sloge ka golu rivala, pokušavali su iz prekida i centaršutevima, međutim odbrana je sve nalete odbila, dok je i golman Simić u par navrata odlično istrčao sa gol linije.

Na kraju golom iz 62. minuta Jošanica je uspela da stigne do celog plena, i da nakon remija na prolećnoj premijeri stigne do prvog trijumfa u drugom delu sezone.

Jošanica (Novi Pazar) - Sloga (Požega) 1:0 (0:0)

Jošanica: Simić, Jelić, Ferizović, Dolovac (od 46' Demirović), Šaćirović, Baždarević (od 89' Sretenović), Fijuljanin (od 77' Župić), Marovac, Sadović, Dž. Mulić (od 54' Š. Mulić), Nurović

Sloga: Radić, Milinković, Unković (od 71' Škrijelj), Vukčević, Lakota (od 78' Žunić), Arnautović, Bukvić, Petrović, Šopalović (od 67' Lakušić), Radojević, Matić

U sledećem kolu Jošanica gostuje Mladom radniku iz Požarevca, dok Sloga dočekuje Real (Podunvaci).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading