MITA VEĆ OPRAVDAVA SVOJ NADIMAK: Ulazak Mićovića pokrenuo je tim iz Kalenića ka trijumfu! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.02.2024

23:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neko "novo" Jedinstvo.

MITA VEĆ OPRAVDAVA SVOJ NADIMAK: Ulazak Mićovića pokrenuo je tim iz Kalenića ka trijumfu! (VIDEO)

Foto: FK Jedinstvo Kalenić

Ekipa Jedinstva

U okviru 14. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Gorobilja ugostila je sastav Jedinstva iz Kalenića, bio je ovo jako bitan duel za oba tima, imajući u vidu da je reč o klubovima koji se nalaze u donjem delu tabele.

Republika

Borba za opstanak ove sezone u ligi će biti jako "teška", a jedan od mečeva koji je potvrda toga je i današnji susret koji smo ispratili. Imajući u vidu da je tek mesec februar, teren u Gorobilju je bio odlično pripremljen za igru.

Prvo poluvreme proteklo je u ispitivanju snaga, gotovo da nije bilo ozbiljne prilike pred golovima na obe strane. Timovi su bili fokusirani pre svega da odbrane svoju mrežu, i da bez previše rizika igraju na polovini rivala.

U uvodnim minutima drugog poluvremena trener gostiju, Jovanović izvršio je dve izmene, u igru je uveo novajliju popularnog "Mita gola", i na kraju se ispostavilo da su izmene odlučile pitanje pobednika.

Prvo je u 82. minutu rezervista Goran Ćosić na asistenciju Mićovića (Mita gol) pogodio za prednost Jedinstva, da bi samo par minuta kasnije zimski novajlija u Kaleniću opravdao svoj nadimak golom za 2:0.

 

 

Treba napomenuti da je kiša padala tokom celog drugog poluvremena, i da je to u određenoj meri uticalo na igru fudbalera na obe strane terena. Mićović je svojim ulaskom doprineo dosta boljoj igri gostujućeg tima, njegova asistencija i gol pokazuju da je sa pravom došao sa epitetom velikog zimskog pojačanja.

Gorobilje - Jedinstvo (Kalenić) 0:2 (0:0)

Gorobilje: Gordić, Sarić, Rakić (od 89' Mićović), Varničić, Šarenac, Jović, Nikitović, Sretenović, Rakić, Diković (od 61' Petrović), Mijailović

Jedinstvo: Sinđelić, Vujović, Vilimanović (od 56' Golubović), Jovičić, Vukosavić, Vujić, Bakić (od 56' Mićović), Dumanjić (od 75' Milićević), Đokić (od 88' Radovanović), Draškić (od 75' Ćosić), Bogdanović

U sledećem kolu Jedinstvo dočekuje sastav Višesave iz Bajine Bašte, dok ekipa Gorobilja gostuje Jasenu iz Brodareva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading