ODLIČAN MEČ U SJENICI: Sastav Sloge je perfektnom partijom savladao tim iz Rasne! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.02.2024

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Enko može biti zadovoljan igrom svog tima.

ODLIČAN MEČ U SJENICI: Sastav Sloge je perfektnom partijom savladao tim iz Rasne! (VIDEO)

Foto: FK Sloga Sjenica

Danas je nastavljeno takmičenje u okviru Zlatiborske okružne lige, jedan od duela igran je u Sjenici, gde je ekipa Sloge ugostila sastav Poleta iz Rasne. Bio je ovo duel dva tima iz gornjeg dela tabele, domaći su bili na sedmom mestu, dok su gosti držali treću poziciju.

Republika

Nikada do sada nije odigrana prvenstvena utakmica u Sjenici u februaru, ali je danas vreme bilo naklonjeno ljubiteljima fudbala, pa je na stadionu bilo oko 300 gledalaca. 

Od prvog minuta domaći su pružili agresivnu, napadačku igru, međutim završnica je u par navrata bila problem. Sredinom prvog poluvremna Bilal Dacić je glavom sa samo dva metara šutirao pored gola, ali se već u sledećem napadu iskupio. Igrao se 28. minut kada je sa nekih 15m iskosa šutirao u suprotni ugao golmana gostiju, 1:0 za Slogu.

Samo par minuta kasnije verovatno i najlepši potez na utakmici, Admir Malićević sa nekih 20-tak metara šutira u same rašlje gola Poleta, golman Božić je paradom samo ulepšao pogodak rivala, 2:0. 

Republika

Foto: FK Sloga Sjenica

Detalj sa meča

U drugi deo meča gosti ulaze dosta ofanzivnije, i nakon jednog centaršuta mogli su do gola, lopta je već bila iza golmana Kalendera, ali je sa gol linije izbacuje Masović. 

Sredinom drugog poluvremena vremenska nepogoda ispraćena gradom na kratko je prekinula utakmicu, međutim ista je ubrzo nastavljena. Gosti su pokušavali da stignu do gola, i da uvedu meč u neizvesnu završnicu, ali su domaći konsolidovali svoje redove i zaigrali su dosta bolje. 

Konačnih 3:0 postavio je rezervista Sabahudin Hadžović koji je u 87. minutu prelepim udarcem savladao golmana rivala. 

Sloga (Sjenica) - Polet (Rasna) 3:0 (2:0)

Sloga: Kalender, Mašović, Duran, Muhović, Tarić (od 57' Hrkalović), Dacić, Malićević, Etović, Vatić, Mulamuratović, Mašović (od 57' Hadžović)

Polet: Božić, Bogdanović, Spasojević, Ršumović, Marijanović, Marjanović, Tanović, Jezdimirović, Korać, Matović, Mitrović 

Trener domaćih, Enko Hadžović za naš portal nakon meča izjavio je:

Jako važna pobjeda za nas, imali smo mnogo problema, računao sam na samo 13 igrača i zato sam se pribojavao za konačan ishod. Momci su pokazali borbenost, želju i kvalitet i zasluženo slavili. Čeka nas gostovanje protiv ekipe Glumača, nadam se da će povređeni i bolesni ozdraviti i da ćemo napraviti dobar rezultat. Prijateljima iz fudbalskog kluba Polet želimo uspjeha u nastavku prvenstva.

U sledećem kolu tim iz Sjenice, kao što je to već rekao trener Enko, gostuje sastavu Glumača, dok Polet dočekuje Kotroman sa Mokre Gore.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading