OČEKUJE IH PAKAO NA PRIPREMAMA: Poznat je i raspored kontrolnih utakmica - pretendenti na titulu testiraju "staropazovački gliser"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.01.2024

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Starim Banovcima se ništa ne prepušta slučaju.

OČEKUJE IH PAKAO NA PRIPREMAMA: Poznat je i raspored kontrolnih utakmica - pretendenti na titulu testiraju "staropazovački gliser"!

Foto: FK Dunav Stari Banovci

Fudbaleri Dunava iz Starih Banovaca prvi deo šampionata u okviru Vojvođanske lige Jug okončali su na šestoj poziciji sa ukupno 16 bodova zaostatka u odnosu na lidera Hajduk iz Divoša, ali se čini da plavo-beli tokom pripremnog perioda žele da uhvate zamah koji bi mogao i da ih vine do samog vrha tabele.

 

U tom cilju Starobanovčani su ugovorili odigravanje sedam kontrolnih mečeva, a u oči upada činjenica da će formu brusiti uglavnom protiv klubova iz viših takmičarskih rangova, a među njima su i ekipe koje pretenduju na šampionske pehare.

Već u subotu 27. janura Dunav izlazi na megdan "inđijskoj dizelki", a zatim sledi duel protiv glavnog kandidata za plasman u prvoligašku konkurenciju, ekipe Zemuna. Uslediće mečevi protiv Budućnosti iz Dobanovaca, omaldinskog pogona Inđije Toyo Tires, elemirskog Naftagasa i Veternika, da bi generalna proba bila zakazana za 25. februar kada će odmeriti snagu sa Radničkim iz Šida.

Foto: FK Dunav Stari Banovci

I oni će testirani Starobanovčane

 

- Raspored pripremnih mečeva FK Dunav Stari Banovci:

Železničar (Inđija); 27. januar

Zemun (Zemun); 3. februar

Budućnost (Dobanovci); 7. februar

Inđija Toyo Tires (Inđija)-omladinci; 10. februar

Naftagas (Elemir); 17. februar

Veternik (Veternik); 21. februar

Radnički (Šid); 25. februar

Da podsetimo, ekipa Dunava je tokom prethodne jeseni zabeležila skor od pet pobeda, šest remija i četiri poraza, a prvo prolećno iskušenje imaće na svom terenu kada će dočekati temerinski TSK, a susret je zakazan za treći dan meseca marta.

Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 1:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading