JESENJI ROLERKOSTER: Sledi potpuna rekonstrukcija tima - povrede i neozbiljnost su kumovali ostvarenjima na terenu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.12.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moglo je i moralo daleko bolje.

JESENJI ROLERKOSTER: Sledi potpuna rekonstrukcija tima - povrede i neozbiljnost su kumovali ostvarenjima na terenu!

Foto: FK Saranovo 1936

Fudbaleri Saranova 1936 iz istoimenog mesta u opštini Rača prvi deo sezone u okviru Šumadijske okružne lige okončali su na devetoj poziciji sa ukupno 22 osvojena boda.

 

Narandžasto-crni su zabeležili skor od sedam pobeda, isto toliko poraza i jendog remija, a opšti je utisak da je navedeno ostvarenja moglo biti daleko bolje.

Tim povodom, dok se ekipa nalazi na zimskoj pauzi, klub se javnosti obratio saopštenjem u kojem stoji:

- Naš klub je odlično startovao. Bio u seriji pobeda i u jednom trenutku zauzimao prvo mesto na tabeli - ističu iz redova Saranova 1936, a zatim objašnjavaju i neshvatljive padove kada su u pitanju rezultatske ostvarenja:

- Međutim povrede nosilaca igre, neozbiljnost i nedolazak igrača su rezultirale lošim drugim delom polusezone i padom na tabeli. Po završetku polusezone, par igrača je rešilo da napusti naš klub i prihvate neke ‘’arabijske’’ ponude s kojima mi ne želimo da se takmičimo, niti možemo.

Foto: FK Saranovo 1936

Ostvarenja u nastavku sezone moraju biti bolja

 

Na kraju se ističe da je klub ozbiljno pristupio predstojećem prelaznom roku:

Naš klub je ovih dana započeo pregovore sa par igrača koja moramo dovesti za prolećni deo i uz par Saranovaca koji se vraćaju u klub sigurno da nećemo nikome biti prijatan rival na proleće. O imenima i pojačanjima bićete obavešteni narednih dana. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim igracima koji su otišli iz kluba, hvala na svemu i srećno.

Kada je reč o nastavku takmičarske sezone, ekipa Saranova 1936 u prolećnoj premijeri koja je zakazana za 10. mart naredne godine, na svom terenu dočekuje Šumadinac iz Stojnika.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading