LESKOVAC, LOZNICA I ZAJEČAR ĆE GLEDATI SUPERLIGAŠKI FUDBAL: Odluka je doneta - elitni rang na "Dubočici", "Lagatoru" i "Kraljevici"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.11.2023

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivana odluka koja će u mnogome uticati na srpski klupski fudbal.

LESKOVAC, LOZNICA I ZAJEČAR ĆE GLEDATI SUPERLIGAŠKI FUDBAL: Odluka je doneta - elitni rang na "Dubočici", "Lagatoru" i "Kraljevici"!

Foto: „WD Concord West“

Zahvaljujući angažovanosti predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Republike Srbije, naša zemlja se od nedavno može pohvaliti sa tri velelepna nova sportska objekta u Leskovcu, Loznici i Zaječaru, a pored činjenice da će ekipe GFK Dubočice, Loznice i Timoka 1919 u budućnosti imati sjajne uslove kako za rad, tako i za odigravanje utakmica, navedeni stadioni će doprineti i boljim slovima kada je elitni rang takmičena u pitanju.

 

Naime, neretko se dešava da loši vremenski uslovi prouzrokuju katastrofalno stanje travnate podloge na pojedinim sportskim objektima, što dovede i do odlaganja mečeva superligaškog karavana. Međutim, navedeno će se u narednom periodu neće biti moguće.

Naime, Zajednica Superligaša donela je odluku da odlaganja mečeva usled vremenskih uslova, u narednom periodu neće biti. Ekipe koje ne budu u mogućnosti da na svom stadionu organizuju mečeve elitnog ranga, imaće na raspolaganju jedan od navedena tri sportska objekta, a posebno je naglašeno da odbijanje organizovanja mečeva na navedenim stadionima, neće biti moguće.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Vučić na otvaranju Gradskog stadiona "Dubočica" u Leskovcu

 

Ostaje da se vidi da li će navedeno i kada, definitivno zaživeti. Vremenski uslovi u Srbiji već ovog vikenda ne pogoduju fudbalu, a do okončanja prvog dela šampionata ostalo je da se odigra još četiri prvenstvena kola.

Jedno je jasno, vrlo brzo će publika u Leskovcu, Loznici i Zaječaru imati prilike da prati superligaški fudbal i pre nego što klubovi iz navedenih gradova stignu do elitnog ranga srpskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading