NEMA RAZLOGA ZA NEZADOVOLJSTVO: Retrospektiva prvog dela sezone - kup trofej je obeležio prethodnu jesen!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.11.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek okončana polusezona može se i mora smatrati uspešnom.

NEMA RAZLOGA ZA NEZADOVOLJSTVO: Retrospektiva prvog dela sezone - kup trofej je obeležio prethodnu jesen!

Foto: FK Sloga 1945 Veliko Selo

Takmičenje u okviru Braničevske okružne lige, barem kada je u pitanju njegov jesenji deo, privedeno je kraju prethodnog vikenda utakmicama 15. prvenstvene runde.

 

Fudbaleri Sloge 1945 iz Velikog Sela svoje drugo uzastopno učešće u petom stepenu srpskog klupskog fudbala, mogu okarakterisati kao više nego uspešno.

Ekipa će proleće dočekati na trećoj poziciji prvenstvene tabele sa skorom od deset pobeda i četiri poraza i ukupno 30 osovjenih bodova, ali u uvom momentu ekipa iz Velikog Sela je daleko od borbe za sam vrh tabele, s obzirom da aktuelni lider Pomoravlje 1946 iz Vlaškog Dola nakon prvog dela šampionata ima stoprocentan ulinak od 42 osvojena boda.

Povodom okončanja jesenjeg dela šampionata oglasili su se uz Velikog Sela:

- Kada se podvuče crta, nema razloga da ne budemo zadovoljni ostvarenim rezultatom tokom jeseni. Imali smo ukupno dest pobeda i četiri poraza, gol razliku 34:19, tako da sa tim učinkom sezonu završavamo na visokom trećem mestu. Ono što je verovatno i ostavilo najveći trag ovog tima u protekla tri meseca je osvajanje opštinskog kupa. U finalnoj utakmici koja se odigrala 17 oktobra u Malom Crniću, naš ti bio je bolji od domaće ekipe Stig  rezultatom 5:0.

Ne zaboravljaju u redovima Sloge 1945 i učinak mlađih selekcija:

- Pored prvog tima, svoje utakmice u okružnoj ligi imali su i naši petlići. U debitanskoj polusezoni nisu se baš proslavili, ali su itekako ostvili dobar utisak i mnogo većim timovima koji decenijama unazat imaju svoje škole fudbala, bili itekako tvrd orah. Pred našim mladim lavovima predstoje još mnogo utakmica i verujemo da će ovo iskustvo koje su stelki iteko iskoristi u prolećnom delu.

Foto: FK Sloga 1945 Veliko Selo

Sloga 1945 - osvajač kup takmičenja

 

Ekipa sloge 1945 iz Velikog Sela sada odlazi na zasluženi odmor, a nastavak takmičenja je zakazan za polovinu meseca marta kada će Sloga 1945 u prvom prolećnom kolu gostovati Železničaru u Požarevcu, ekipi koju su na startu aktuelne sezone savladali rezultatom 3:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading