POBEDA ZA SAMOPOUZDANJE: Derbi donjeg dela tabele, Podunavac i Omladinac željni celog plena!

Autor:

Sport

23.11.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Remi ne bi bio po volji igračima oba tima.

POBEDA ZA SAMOPOUZDANJE: Derbi donjeg dela tabele, Podunavac i Omladinac željni celog plena!

Foto: FK Podunavac Udovice

U okviru poslednjeg kola jesenjeg dela šampionata Podunavske okružne lige ekipa Podunavca (Udovice) ugostiće sastav Omladinca iz Rakinca, utakmica je zakazana za nedelju, 26. novembar od 13 časova.

Republika

Snage u Udovice odmeriće dva tima koja se trenutno nalaze u zoni ispadanja, u donjem delu tabele, domaći sastav se sa sedam bodova nalazi na 14. poziciji, dok su gosti sa četiri boda manje na poslednjem mestu u ligi. Šansa za oba kluba za jako bitna tri boda, kako bi u toku zimske pauze koliko-toliko bili u nešto boljoj situaciji.

Ekipa Omladinca se nalazi u seriji od šest vezanih neuspeha, ove sezone su pored 11 poraza zabeležili tri remija, dok ukus pobede i dalje nisu osetili. Sa druge strane Podunavac je u nešto boljoj situaciji, isti je broj poraza, ali su zabeležane dve pobede i jedan "iks".

Zanimljivo da je Podunavac oba trijumfa zabeležio pred svojim navijačima, savladan je Lunjevac i Udarnik iz Lozovika, ali je takođe i Omladinac bodovni saldo jačao samo na svom terenu, dok je na gostovanjima i dalje bez osvojenih bodova. Tim iz Rakinca je svakako u nešto težoj situaciji, ali niko u klubu ne očajava, veruju svi da i dalje može sve da se promeni i da krene na bolje. 

Republika

Foto: FK Omladinac Rakinac

Navijači tima iz Rakinca će podržati klub

Nedeljni domaćin je u prošlom kolu savladan sa 10:0 na gostovanju aktuelnom lideru, Mladom Radniku iz Radinca, dok je Omladinac pretrpeo neuspeh pred svojim navijačima protiv Sloge iz Lugavčine rezultatom 4:1.

Poslednji put ova dva tima u ligaškom meču sastala su se upravo u Udovice, kada je Podunavac slavio sa 12:0, dok susret u Rakincu te sezone završen pobedom domaćina sa 2:0.

Podunavac (Udovice) - Omladinac (Rakinac)

Nedelja, 26. novembar od 13 časova

Teren u Udovice

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading