BLICKRIG POLIMLJA: Domaći tim je sa dva brza gola prekinuo seriju Jedinstva bez poraza!

Autor:

Sport

22.11.2023

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz "2 u 1" na zatvaranju sezone.

BLICKRIG POLIMLJA: Domaći tim je sa dva brza gola prekinuo seriju Jedinstva bez poraza!

Foto: FK Polimlje Prijepolje

U okviru 14. kola Zapadno-moravske zone ekipa Polimlja iz Prijepolja ugostila je sastav Jedinstva (Konjevići). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa četvrte pozicije i 25 osvojenih bodova, dok su gosti sa tri boda više bili na drugom mestu u ligi.

Republika

Tri vikenda zaredom Polimlje je igralo na gostovanjima, i napokon je stigla prilika da se igra na Gradskom stadionu u Prijepolju, što je okupilo oko 500 navijača. 

Odlična partija svih učesnika tokom prvih 45 minuta, domaći su bili konkretniji na polovini rivala, stvorili su par izglednih prilika pred golom Jankovića, ali lopta nije htela u gol. Na desetominutni odmor se otišlo rezultatom koji je najnepopularniji među navijačima.

Drugi deo meča počeo je sa tri izmene u redovima Jedinstva, dok su domaći ostali sa startnih 11 u polju. Ušli su gostujući fudbaleri u visokom ritmu od starta nastavka, i na isteku 57. minuta su iskoristili grešku rivala da dođu do vođstva. Saša Obradović je primio loptu na nekih 4-5 metara od gola, i uspeo je da je pošalje pod prečku, 1:0 za goste.

Republika

Foto: FK Polimlje Prijepolje

Bitan trijumf u Prijepolju

Vođstvo gostiju "stavilo je" u šok kako domaće fudbalere tako i navijače, koji su na ovom susretu bili u velikom broju, ali je vremenom opet vraćena koncentracija i sastav Polimlja je zaigrao opet kako zna. 

Na isteku 66. minuta rezervista Zvono Šiljak, koji je u igru ušao pre samo par minuta, bio je precizan "sa kreča" za izjednačenje, 1:1. Gotovo u sledećem napadu najbolje se u kaznenom prostoru Jedinstva snašao mladi Amer Ćosović, 2:1 za Polimlje, domaći vode po prvi put na meču nak blickriga za samo dva minuta. 

Pali su gosti u tim trenucima, bili su "na konopcima" što je oslobodilo domaće fudbalere, koji su do poslednjeg sudijskog zvižduka mogli i do ubedljivije prednosti, ali se rezultat ipak nije menjao.

Polimlje (Prijepolje) - Jedinstvo (Konjevići) 2:1 (0:0)

Polimlje: Lučić, Rovčanin, Ćosović, Jonović, Martinović, Cvijović (od 91' Topalović), Bjelić, Alomerović (od 86' Živković), Vujašević, Hurić, Ivezić (od 56' Šiljak)

Jedinstvo: Janković, Lečić (od 62' Karaklajić), Joksić, Obradović, Ostojić, Lakićević, Kovačević (od 46' Živanić), Petrović (od 46' Krdžić), Vujović (od 80' Pavlović), Ćirović, Obradović 

Ovim rezultatom oba tima će zimsku pauzu provesi na deobe treće pozicije na tabeli sa po 28 osvojenih bodova. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading