TREPČA SIGURNA PRED SVOJIM NAVIJAČIMA: Fudbaleri Gruže su poveli, ali su na kraju ostali praznih šaka!

Autor:

Sport

21.11.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmlađi sastav u ligi siguran na zatvaranju jesenjeg dela prvenstva.

TREPČA SIGURNA PRED SVOJIM NAVIJAČIMA: Fudbaleri Gruže su poveli, ali su na kraju ostali praznih šaka!

Foto: FK Trepča Kosovska Mitrovica

U okviru 14. kola Šumadijsko-raške zone ekipa Trepče iz Kosovske Mitrovice ugostila je sastav Gruže, domaći su u meč ušli sa treće pozicije, dok su gosti bili na petom mestu u ligi.

Republika

Odlična utakmica odigrana je na stadionu FK Rudar u Baljevcu, na tribinama je bilo oko 70-tak navijača. Gosti su poveli već na isteku desetog minuta preko Marka Milovanovića, ali su gotovo u sledećem napadu fudbaleri Trepče preko Đorđa Kasalovića stigli do izjednačenja.

Dva brza gola otvorila su utakmicu u potpunosti, ređale su se prilike na obe strane, nešto ozbiljnije i konkretnije bile su pred golom gostujućeg tima, ali promene rezultata do odlaska na odmor nije bilo. 

Drugi deo meča počeo je sa jednom izmenom u redovima domaćina, izašao je mladi Gašijan, dok je priliku sa klupe dobio Milosavljević. Nastaljeni su napadi Trepče od starta nastavka, i posle šest minuta igre su došli do potpunog preokreta i prvog vođstva na utakmici. Alen Selimović smestio je loptu u mrežu golmana Markovića,a 2:1 za tim iz Kosovske Mitrovice.

Nije tu stao mladi domaći tim, nastavili su sa napadima ka golu rivala, želeli su da još jednim golom reše pitanje pobednika, ali kako se bližio kraj meča, tako je pristup bio sve više defanzivniji.

Na kraju domaći su slavili sa 2:1, gol najboljeg strelca ekipe, Selimovića, je bio odlučujući za trijumf i osvajanje nova tri boda.

Trepča (Kosovska Mitrovica) - Gruža 2:1 (1:1)

Trepča: Cerović, Đ. Kasalović, J. Kasalović, Popović (od 90' Milić), Selimović, Baščarević, Gašijan (od 46' Milosavljević), Jevtić, Dančetović, Stefanović (od 80' Radojević), Preljević

Gruža: Marković, Simić, Vukojičić, Jošović, Milovanović (od 75' Pejković), Stanojević (od 87' Marković), Branković, Jevtović, Aleksić, Terzić (od 40' Dugalić), Savić

Trepča je novim trijumfom ostala na trećem mestu na tabeli, na kojem će provesti zimsku pauzu, dok su gosti spali na šestu poziciju, i tu će "zimovati".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading