HET-TRIK SA SOPSTVENE SVADBE: Dame i gospodo, Stefan Jovanović je junak sportskog vikenda u Srbiji, a i šire!

Autor:

Sport

21.11.2023

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna priča.

HET-TRIK SA SOPSTVENE SVADBE: Dame i gospodo, Stefan Jovanović je junak sportskog vikenda u Srbiji, a i šire!

Foto: FK Lazarica Prilipac

U okviru 13. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Lazarice (Prilipac) ugostila je sastav Gorobilja, domaći tim je u ovaj meč ušao sa liderske pozicije na tabeli dok su gosti bili na 13. poziciji u ligi.

Republika

Preuzeo je prošlogodišnji zonaš prvo mesto na tabeli proteklog vikenda zbog poraza Ježevice, i meč sa timom iz donjeg dela tabele je od samog starta ušao ofanzivno, napadački.

Već na isteku devetog minuta, današnji mladoženja, Stefan Jovanović postigao je gol za prednost svog tima od 1:0. Jovanović je i pored toga što je danas bio "njegov dan", došao je na stadion pred sam početak meča, zamenio je odelo za dres, i istrčao je na teren od prvog minuta.

Napadali su domaći, podrška navijača je takođe bila pristuna, na utakmici je bilo oko 100-tinak gledalaca. Pred sam kraj poluvremena Lazarica je sa dva brza gola stigla do vođstva od 3:0, het-trik postigao je Jovanović.

Republika

Foto: FK Lazarica Prilipac

Mladoženjin het-trik

Drugi deo meča bio je dosta mirniji u odnosu na prvi, domaći su kontrolisali posed, stvarali su prilike, ali nisu žurili, čekali su rivala da izađe i da mu ostavi dovoljno prostora na njihovoj polovini. Na isteku sat vremena susreta mladoženja je otišao zasluženo na svoju svadbu, i isti je ispraćen aplauzom svih prisutnih.

Pokušali su gosti sa dve izmene da unesu svežinu u svoju igru, i da do kraja meča za početak postignu gol kojim bi se dodatno uzdigli na psihološkom planu, ali im to nije pošlo za nogom.

Lazarica (Pripilac) - Gorobilje 3:0 (3:0)

Lazarica: Janković, Maslać, Božić, Markićević, U. Jovanović, Filipović, S. Jovanović (od 60' Majstorović), Tomić, Despotović, Bogdanović, Radojičić

Gorobilje: Ignjević (od 73' Gordić), Marković, Sarić, Gavrilović (od 60' Radić), I. Diković, Stevanović, Nikitović, Varničić, Sretenović, R. Diković, Mijailović

 Ovim trijumfom Lazarica se održala na prvom mestu na tabeli, prednost u odnosu na prvog pratioca je i dalje ista, i ona iznosi dva boda. U sledećem kolu ekipa Gorobilja dočekuje Jedinstvo (Kalenić), dok tim iz Prilipca ide na noge Rampi iz Požege.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading