DUEL KOJI JE PREVAZIŠAO OVAJ RANG TAKMIČENJA: Remi Prvog partizana i Višesave u jako atraktivnoj utakmici!

Autor:

Sport

21.11.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti su 70 minuta igrali sa igračem manje.

DUEL KOJI JE PREVAZIŠAO OVAJ RANG TAKMIČENJA: Remi Prvog partizana i Višesave u jako atraktivnoj utakmici!

Foto: FK Prvi Partizan Užice

U okviru 13. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Prvog partizana (Užice) ugostila je sastav Višesave iz Bajine Bašte, domaći tim je u ovaj meč ušao sa petog mesta na tabeli, dok su gosti bili na desetoj poziciji.

Republika

Uvodni minuti susreta protekli su u odmeravanju snaga između ekipa, uglavnom su igrači na obe strane pokušavali udarcima iz daljine da ugroze gol rivala, ali im to nije polazilo za rukom.

Na isteku 19. minuta situacija koja menja dalji tok utakmice, direktan crveni karton zaradio je Bojan Marković zbog sprečavanja izgledne prilike za tim Prvog partizana. Brojčanu nadmoć domaći su od samog starta pametno koristili i pred odlazak na odmor su uspeli da stignu do prednosti. Trijić proigrava Stamatovića, koji nakon prodora po strani loptu šalje na peterac odakle je u gol smešta Aleksandar Sokić, 1:0.

Pauza između dva poluvremena je više odgovarala gostima, imali su brojčani deficit, više su trčali, i odlično im je došlo vreme da se dogovore za nastavak meča, ali i da skupe snagu. 

Republika

Foto: FK Prvi Partizan

Stadion Prvog partizana

Odlično otvaranje drugog dela meča od strane sastava Višesave rezultiralo je golom za izjednačenje. Slobodan udarac sa nekih 20-tak metara, loptu je namestio majstor za ovakve situacije, Ivan Petrović, i epilog je svima već dobro poznat kada vide njega da se namešta za šut, 1:1. 

Posle primljenog gola bude se domaći, preuzimaju terensku inicijativu, stvaraju prilike, ali lopta nije htela u gol. Najbolju šansu za promenu rezultata imao je Đurić, ali je njegov udarac završio na prečki, Radojičić je pred sam kraj meča mogao da donese ceo plen Prvom partizanu, ali nije bio precizan. 

Prvi partizan (Užice) - Višesava (Bajina Bašta) 1:1 (1:0)

Prvi partizan: N. Đurić, D. Đurić, Stamatović, Knežević, Lazić, Vukotić, Trijić (od 85' Baćković), Sokić (od 81' Nikolić), Poledica, Radojičić, Janković

Višesava: Aćimović, Jovanović, B. Vasilić, Marković, Mitrović, N. Vasilić (od 14' Andrić), Da. Janković, Simić, Du. Janković, I. Petrović, T. Petrović (od 59' Đurić) 

Nakon meča iz redova Prvog partizana poručili su:

- Videla se danas zaista jedna velika želja kod obe ekipe da se iz ovog susreta izađe kao pobednik. Požrtvovani dueli, uklizavanja, dosta šansi, tako da mislimo da je publika uživala, uprkos tome što nije bilo mnogo pogodaka. Takođe i teren na SC Krčagovo je blago rečeno u katastrofalnom stanju, iskrene čestitke svim akterima danas na trudu i zalaganju.

Do odlaska na zimsku pauzu ostala su još dva takmičarska vikenda, u sledećem kolu Višesava dočekuje Omladinac (Zdravčići), dok sastav Prvog partizana gostuje Ježevici.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading