NAGRADA ZA VELIKU BORBENOST I SRČANOST FUDBALERA SLOBODE: Obilić remizirao na svom terenu sa "fenjerašem" na tabeli!

Autor:

Sport

21.11.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po mnogima, kiks domaćina.

NAGRADA ZA VELIKU BORBENOST I SRČANOST FUDBALERA SLOBODE: Obilić remizirao na svom terenu sa "fenjerašem" na tabeli!

Foto: FK Obilić Živica

U okviru 14. kola Podunavsko-šumadijske zone ekipa Obilića (Živice) ugostila je sastav Slobode iz Lipe. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa devete pozicije i 14 osvojenih bodova, dok su gosti bili bez bodova na poslednjem mestu na tabeli.

Republika

Domaći tim, novajlija u ligi, je u ovaj meč ušao nakon dva vezana trijumfa, dok su gosti u velikoj krizi, klub je dugogodišnji učesnik zonskog ranga, ali sada proživljava verovatno najteže trenutke u skorije vreme.

Odlično su domaći ušli u meč, i već posle četiri minuta igre su stigli do prednosti. Centaršut Veljka Pavlovića iskoristio je najmlađi fudbaler u redovima Obilića, Nikola Milošević, koji sa druge stative postiže gol za 1:0. 

Napadali su domaći u nastavku prvog poluvremena, stvarali su prilike pred golom Milovanovića, ali je velika borbenost gotovo celog gostujućeg tima sprečila novi pogodak u mreži svog tima. 

Republika

Foto: FK Obilić Živica

Kapiteni sa sudijama

Velika borbenost i srčanost gostujućeg tima, koji je došao sa samo 11 igrača u protokolu, nagrađena je nakon pet minuta igre u nastavku kada su postigli gol za 1:1. Mihajlo Jovanović je nakon solo prodora sa nekih 20-tak metara smestio loptu u mrežu, 1:1. 

Izvršene su ubrzo dve izmene u redovima domaćina, pokušao je trener Stojaković da trgne svoje izabranike i da se postigne gol koji bi vratio prednost na njihovu stranu, ali im to nije polazilo za nogom. Uslovi za igru su bili teški, teren je bio natopljen, klizav, i to je u velikoj meri uticalo na partiju igrača sa obe strane.

Domaći tim nije uspeo da stigne do gola, i da time osigura nova tri boda za svoj tim, gosti su ovim remijem stigli do prvih bodova od starta sezone, ali je i dalje Slobodi iz Lipe potreban veliki remont, kako bi na proleće tim bio konkurentan u borbi za opstanak.

Obilić (Živice) - Sloboda (Lipe) 1:1 (1:0)

Obilić: Milivojević, Pavlović, Milutinović, Ninić, Momirović, Milosavljević, Tekić, Veličković (od 64' Milenković), Nedeljković, Milošević (od 66' Antonijević), Bundalo

Sloboda: Milovanović, Reljić, Simić, V. Stojković, N. Stojković, Jovanović, Marković, Mustafovski, Ranković, Obradović, Pavlović

Nakon ovog remija, Obilić će zimsku pauzu provesti na devetoj poziciji sa 15 osvojenih bodova, dok je Sloboda poslednja na tabeli, sa samo jednim osvojenim bodom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading