''NIŽE LIGE'' U POSETI ''RUDARIMA'': Sve je prolazno, FK Kolubara jedino ostaje! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.11.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazarevčani ostavili iza sebe kontroverze iz prošle sezone, gledaju samo napred i žele da ispišu istoriju

''NIŽE LIGE'' U POSETI ''RUDARIMA'': Sve je prolazno, FK Kolubara jedino ostaje! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Fudbalski klub Kolubara ispao je prošle sezone iz Superlige, ali iz Lazarevca poručuju da će se brzo vratiti u elitni rang srpskog fudbala. Da se na sat vožnje od centra Beograda dobro radi, uverila se i ekipa "Nižih liga", koja je posetila Kolubaru. "Rudari" su u novu sezonu ušli s izmenjenom ekipom, promenili su trenera i, kako kaže predsednik kluba Dragiša Urošević, trude se da se vrate u Superligu Srbije.

Lazarevčani su u poslednjem meču savladali OFK Vršac sa ubedljivih 4:0 i tako prekinuli niz od dva uzastopna poraza na svom terenu. Iako su ih u prošloj sezoni pratile kontroverze, pa su i ispali iz Superlige, na to više ne žele da se vraćaju i plan im je da pokažu koliko Kolubara može i šta sve. Prema rečima predsednika kluba - svi su prolazni, Kolubara je jedino bitna.

Naši novinari su se uverili da se u Lazarevcu radi i na infrastrukturi, ulaže se u stadion i trude se da celokupan klub podignu na viši nivo. Cilj im je, ponavljaju, da ispišu istoriju, kako s prvim timom, tako i s omladincima, pa upravo zato imaju ambicije da se stabiliziju i vrate u najviši rang.

Kako je izgledala poseta u Lazarevcu i kako se vredno radi u FK Kolubara, pogledajte u novoj epizodi emisije "Niže lige", koja će premijerno biti prikazana večeras u 20 časova na Jutjub kanalu Republika news.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading