POBEDNIK MOŽE BITI SAMO JEDAN: Crveno-beli se pobedom približavaju ostvarenju cilja, ali se i gosti pitaju za mnoge stvari - golgeterski post mora biti prekinut!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.11.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi vojvođanski derbi u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

POBEDNIK MOŽE BITI SAMO JEDAN: Crveno-beli se pobedom približavaju ostvarenju cilja, ali se i gosti pitaju za mnoge stvari - golgeterski post mora biti prekinut!

Foto: OFK Vršac

OFK Vršac - Radnički

Prva liga Srbije u takmičarskoj 2023/24 godini donela je velika uzbuđenja i već sada je potpuno jasno da će, kako se približava trenutak konačnog raspleta, biti sve napetije.

 

Već predstojeći vikend donosi veliki derbi sredine tabele. U pitanju je duel vojvođanskih prvoligaša, nakon kojeg će biti poznato koji od dva crveno-bela tima ima više šansi da se nađu u plej-of fazi takmičenja.

Na Gradskom stadionu u Vršcu u subotu 18. novembra sa početkom od 13 časova, domaći OFK Vršac dočekuje sremskomitrovački Radnički.

U pitanju su dve ekipe koje trenutno zauzimaju osmu i devetu poziciju na tabeli i pobednik predstojećeg meča, ne samo da će imati veće šanse da se narednog proleća nađe u grupi koja će se boriti za sam vrh tabele, već bi i borba za istorijski plasman u elitni rang takmičenja postala realnost.

Tokom prethodna tri prvenstvena duela, i jedni i drugi se ne mogu pohvaliti zapaženim rezultatima. OFK Vršac je nakon iznenađujućeg remija 1:1 u duelu sa OFK Beogradom, pretrpeo dva poraza (Tekstilac Odžaci 0:1 i Kolubara Lazarevac 0:5), dok je ekipa sa AdmiralBet Arene nakon poraza u Inšiji rezultatom 0:2, remizirala protiv Smedereva 1924 i novosadske Mladosti GAT, a oba duela su okončana bez golova.

Foto: youtube.com/printscreen

Na Gradskom stadionu u Vršcu će se odigrati derbi kola

 

- Prva liga Srbije, 17. kolo:

OFK Vršac (Vršac) - Radnički (Sremska Mitrovica)

Stadion: Gradski stadion u Vršcu

Datum: Subota, 18. novembar

Početak: 13 časova

I pored činjenice da obe ekipe nisu zatresle protivničke mreže u prethodnih 180 minuta fudbala, očekuje se da ovoga puta golmani imaju dosta posla, ali se mora i naglasiti da tokom prethodnih sedam međusobnih duela, čak četiri su okončana bez, ili sa samo jednim postignutim pogotkom.

Prvi duel dva tima koji je odigran u Sremskoj Mitrovici 12. avgusta, okončan je rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading