REMI NIJE PO VOLJI EKIPAMA: Gosti su poveli početkom meča, domaći su izjednačili pred kraj susreta!

Autor:

Sport

08.10.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po poluvreme "podelili" su igrači.

REMI NIJE PO VOLJI EKIPAMA: Gosti su poveli početkom meča, domaći su izjednačili pred kraj susreta!

Foto: FK Budućnost Savino Selo

U okviru devetog kola PFL-a Subotica ekipa Budućnosti iz Savinog Sela ugostila je sastav Tomislavci, domaćin meča je u ovaj duel ušao sa deset osvojenih bodova, dok su gosti upisali 19.

Loše su domaći ušli u meč, što su gosti na pravi način iskoristili, učestali napadi sastava Tomislavci doveli su do prednostu u 21. minutu. Golmana Budućnosti, Jorgića savladao je Miodrag Majkić, 1:0. 

Do kraja poluvremena gosti su mogli iz par šansi do "jačeg" vođstva, ali im to nije pošlo za nogom, fudbaleri Budućnosti su uglavnom bili bezopasni po gol rivala. 

Republika

Foto: FK Budućnost Savino Selo

Remi u Savinom Selu

Za vreme pauze izvršene su dve izmene u redovima domaćina, dok su gosti izašli sa startnih 11. Dosta bolja igra fudbalera Budućnosti od starta nastavka, ali se i gosti nisu orijentisali samo na odbranu svog gola, već su i oni napadali.

Nepremostiva prepreka u odbrani domaćih za goste bio je Dušan Pavlović, dok je pred golom rivala njegov prezimenjak Siniša pokušavao da donese izjednačenje sastavu Budućnosti. 

Period dobre igre domaći su krunisali pogotkom u 81. minutu nakon odličnog prodora, loptu je u mrežu rivala smestio Srđan Kovačević, 1:1.

Do kraja meča domaći su uspeli još jednom da zatresu mrežu golmana Onhausa, ali je dosuđen ofsajd, te je isti pogodak poništen. Igrači na obe strane su na kraju morali da se zadovolje podelom bodova.

Budućnost (Savino Selo) - Tomislavci 1:1 (0:1)

Budućnost: Jorgić, Dr. Pavlović (od 46' Dragojević), Du. Pavlović, Klipić (od 78' Budić), S. Pavlović, Radević (od 67' Grubačić), Krstović (od 67' Đuričić), Kovačević, Pavićević, Jokić, Vulević (od 46' Nađ)

Tomislavci: Onhaus, Došlov (od 87' Sakardžija), Stojanović (od 58' Kosanović), Tresiglavić, Majkić, Barna, Duljaj, Šarić (od 58' Krvavac), Jakab, Pjevač (od 70' Pešut), Bakić

U sledećem kolu ekipa Tomislavci dočekuje Iskru iz Kucure, dok Budućnost gostuje Jedinstvu iz Srpskog Krstura.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading