SVE SE PROMENILO PREKO NOĆI: Mnogi su ih prerano otpisali - od dna tabele do borbe za šampionski pehar, za samo tri nedelje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.10.2023

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ave se može kada se kockice sklope.

SVE SE PROMENILO PREKO NOĆI: Mnogi su ih prerano otpisali - od dna tabele do borbe za šampionski pehar, za samo tri nedelje!

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Fudbaleri Omladinca iz Novih Banovaca u prva četiri meča ovosezonske vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana, zabeležili su isto toliko poraza uz katastrofalni gol koeficijent 0:9.

Međutim, početkom meseca septembra na klupu novobanovačkog srpskoligaša seo je iskusni stručnjak Dušan Kljajić i ekipa je u prva tri meča zabeležila isto toliko pobeda, a treba napomenuti da se njihova mreža u navedenih 270 minuta igre, niti jednom nije tresla.

U okviru osmog prvenstvenog kola u Nove Banovce je stigao 1. maj iz Rume, ekipa koja ove sezone igra po sistemu tplo-hladno.

Domaćin do prednosti stiže u 37. minutu kada je Misić na dodavanje Dobrijevića zatresao mrežu golmana Ivančevića udarcem iskosa sa leve strane, što je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

 

U nastavku meča, tačnije u 53. minutu Omladinac duplira prednost. Strelac pogotka sa bele tačke bio je Dobrijević, a pre toga u svom kaznenom prostoru rukom je igrao Petrović. 

Pola sata kasnije nakon slobodnog udarca Todorovića, Dušan Dimitrijević i treći put trese mrežu gostiju.

D o kraja meča ekipa iz Rume stiže do počasnog pogotka. Igrao se prvi minut nadoknade vremena kada je Marko Klisura glavom, nakon kornera LAzića, loptu sproveo u mrežu golmana Blagojevića.

- Srpska liga Vojvodina, 8. kolo:

Omladinac (Novi Banovci) - 1. maj (Ruma) 3:1 (1:0)

Strelci: Misić 37`, Dobrijević 53`(11.m), Dimitrijević 86`; Klisura 90`

Stadion: FK Omladinac, Novi Banovci

Gledalaca: 300

Sudija: Nemanja Despotović (Ogar)

Žuti kartoni: Zeljajić, Mandić (1. maj)

Omladinac (Novi Banovci): Blagojević, Savić, Misić, Milićević, Stanisavljević, Dobrijević, Ahčin (Čermelj), Dašić (Ramović), Dimitrijević, Todorović (Jovanović), Knežević (Stanimirović).

1. maj (Ruma): Ivančević, Petrović (Belić), Obradović, Radovanović (Zeljajić), Gajić, Šljukić (Trimanović), Zečak, Ivelja (Jovanović), Lazić, Klisura, Damjanović (Mandić).

U narednoj takmičarskoj rundi ekipa Omaldinca gostuje u Inđiji drugoplasiranom Železničaru i jasno je da će Novobanovčani pokušati novim trijumfom da se uključe u borbu i za sam vrh tabele.

Sa druge strane 1. maj u Rumi dočekuje ekipu Bečeja 1918.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading