DERBI KOJI VREDI POGLEDATI: Duel dva tima koji ne znaju za poraz od starta sezone!

Autor:

Sport

15.09.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna serija trijumfa će biti prekinuta.

DERBI KOJI VREDI POGLEDATI: Duel dva tima koji ne znaju za poraz od starta sezone!

Foto: FK Mekiš

U okviru šestog kola Nišavske okružne lige na programu je derbi dosadašnjeg toka prvenstva, ekipa Mekiša ugostiće sastav Radničkog 1924 (Kočane).

Domaćin sutrašnjeg duela, prošlogodišnji član i osvajač Opštinske lige Doljevac se nakon devet godina vratio u okružni fudbal, i za sada odličnim partijama iznenađuje mnoge pratioce lige. Trenutno se ekipa Mekiša sa četiri trijumfa iz isto toliko mečeva nalazi na deobi petog mesta na tabeli, svi sastavi iznad njih imaju samo po bod više, uz meč više.

Na startu sezone zabeležen je "tesan" trijumf nad Toplicom iz Šarlinca (2:1), ali je nakon toga sve išlo "lako" za tim Mekiša, redom su pobede upisivane protiv Sloge (1:5), Jastrepca (0:3) i Poleta iz Vitoševca rezultatom 7:1.

Republika

Foto: FK Mekiš

Očekuje se veliki broj navijača

Mekiš će sutra snage odmeriti sa sastavom Radničkog 1924 koji je pored predstojećeg rivala jedini u ligi sa maksimalnim učinkom. Dobro je upozant tim iz Kočana sa ligom, prošle godine je bio u gornjem delu tabele, a u istom ritmu je nastavio i u aktuelnom prvenstvu.

Radnički je, gledajući samo rezultat, sve dosadašnje protivnike "lako" savladao, Rad iz Merošine pobeđen je sa 6:3, Toplica (1:4), Sloga (4:0) i Jastrebac (3:1).

Ova dva tima poslednji put sastala su se još u sezoni 12/13 kada je prvi duel u Kočanu završen remijem (3:3), dok je Mekiš na svom terenu poražen rezultatom 3:0.

Mekiš - Radnički 1924 (Kočane)

Subota, 16. septembar od 16 časova

Teren Mekiša

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading