"STUDENTI" MORAJU DA OBNOVE GRADIVO: Domaćin na svom terenu stigao do prvog ovosezonskog trijumfa!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.09.2023

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva fudbalska predstava u kojoj je domaćin bio bolji za jedan pogodak.

"STUDENTI" MORAJU DA OBNOVE GRADIVO: Domaćin na svom terenu stigao do prvog ovosezonskog trijumfa!

Foto: FK Budućnost Dobanovci

U duelu 4. kola beogradske grupe srpskoligaškog karavana u Dobanovcima su se sastale ekipe domaće Budućnosti i novobeogradskog Studentskog grada, a bodovi su bili neophodni i jednima i drugima.

Domaćin je u susret ušao sa jasnim ciljem da prekine seriju neuspeha, s obzirom da su nakon uvodnih 270 minuta igre na svom kontu imali svega jedan bod, dok su popuarni "studenti" nakon premijernog trijumfa nad ekipom Rada, poraženi na Bulbulderu minimalnim rezultatom 0:1, a prethodnog vikenda su stigli samo do boda u duelu protiv Torlaka iz Kumodraža.

Pred svega pedesetak ljubitelja fudbala domaćin je do prednosti stigao u 17. minutu kada je mrežu Nikole Terzića zatresao Milan Zorica.

Novi pogodak viđen je na isteku punog sata igre kada je Aleksa Stoisavljević duplirao prednost domaćina, a konačan rezultat postavio je Ljubomir Pavlović u 90. minutu, ali je to bilo sve što su Novobeograđani na ovom susretu uspel ida učine.

Foto: FK Budućnost Dobanovci

Prva ovosezonska pobeda je zabeležena

 

- Srpska liga Beograd, 4. kolo:

Budućnost (Dobanovci) - Studentski grad (Novi Beograd) 2:1 (1:0)

Strelci: M. Zorica u 17. i A. Stoisavljević u 60. minutu za Budućnost; Lj. Pavlović u 90. minutu za Studentski grad

Stadion: FK Budućnost

Gledalaca: 50

Sudija: Uroš Bakić

Žuti karton: N. Nikolić (Studentski grad)

Budućnost (Dobanovci): Novaković, Lučić, Donevski, Radović, Čizmić (Dimić), Đorđević, Đurić (Kosjer), Stoisavljević (Žižić), Nikolić (Stojanović), Mihailović (Aćimov), Zorica.

Studentski grad (Novi Beograd): Terzić, Mladenović, Stefanović, Krstović, Popadić, Stojanović (Džodan), Ljubisavljević (Mrdak), Paunović (Novaković), Pavlović, Gavrilović (Nikolić), Dražović (Vukajlović).

U narednoj takmičarskoj rundi Studentski grad dočekuje ekipu Prve Iskre iz Bariča, dok će dobanovčani gostovati ekipi Sinđelića na stadionu u Ulici Vojislava Ilića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading