DERBI KOLA OPRAVDAO OČEKIVANJA: Fizička pripremljenost gostiju iz Lazareva je došla do izražaja!

Autor:

Sport

30.08.2023

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Potisja je poražen od Zadrugara.

DERBI KOLA OPRAVDAO OČEKIVANJA: Fizička pripremljenost gostiju iz Lazareva je došla do izražaja!

Foto: FK Potisje Knićanin

U okviru drugog kola A lige FS grada Zrenjanina ekipa Potisja iz Knićanina ugostila je sastav Zadrugara iz Lazareva.

Oba tima su u ovaj duel ušla posle trijumfa u prvom kolu, domaćin je na gostovanju u Konaku slavio rezultatom 3:1, dok je Zadrugar pred svojim navijačima savladao ASK sa ubedljivih 9:0.

Pred punim tribinama, po odlično pripremljenom terenu viđen je odličan meč u Knićaninu, malo su vremenski uslovi otežavali igru, ali je publika imala šta da vidi. 

Gosti su fizički bili dosta bolje pripremljeni, što se videlo od prvog minuta, i to je dolazilo do izražaja u pojedinim situacijama. U prvom poluvremenu dva puta se tresla mreža domaćeg golmana Marinkovića, prvo je Miloš Gaborov pogodio za prednost u 17. minutu, dok je njegov imenjak Viskup u 33. povisio prednost Zadrugara na 2:0.

Domaći su na startu drugog dela meča stigli do pogotka, Aleksandar Stanković je smanjio zaostatak Potisja na samo jedan gol, 2:1.

Uspeli su gosti da odbiju sve nalete rivala i na isteku sat vremena meča su stigli do novog pogotka, Uroš Mršević je postavio rezultat na 3:1.

Pokušali su domaći, nošeni publikom sa tribina da promene situaciju na terenu i da stignu do samo jednog gola zaostatka, kako bi meč uveli u neizvesnu završnicu, ali u tome nisu uspeli. Sastav Zadrugara je priveo duel mirno kraju i osigurao je nova tri boda.

Potisje (Knićanin) - Zadrugar (Lazarevo) 1:3 (0:2)

Potisje: Marinković, Milosavljević (od 66' Štetin), Mihajlović (od 46' Ločki), Anđelković, Sokolović, Antić (od 46' Novković), Savičić, Stojković (od 81' Jovanović), Stanković, Ilić, Karataševski (od 46' Amidžić)

Zadrugar: V. Lučić, Mršević (od 70' Popović), Đukanović, Zemunski, Trkulja, Marković, Gaborov (od 60' Đ. Lučić), Furtula, Erić (od 60' Lojpur), Viskup, Miletić

U sledećem kolu u Lazarevo gostuje Borac iz Zrenjanina, dok sastav Potisja ide na noge ASK-u u Aradacu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading