LUDA ZAVRŠNICA U INĐIJI: Novosađani su do 91. minuta imali tri boda u džepu, na kraju su ostali praznih šaka!

Autor:

Sport

26.08.2023

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin u nadoknadi vremena sa dva gola do sva tri boda!

LUDA ZAVRŠNICA U INĐIJI: Novosađani su do 91. minuta imali tri boda u džepu, na kraju su ostali praznih šaka!

Foto: Jelena Grlić

U okviru četvrtog kola Prve lige Srbije ekipa Inđije ugostila je sastav RFK Novog Sada

 Timovi su u duel ovog popodneva ušli u različitom raspoloženju, domaćin je u uvodna tri kola osvojio četiri boda, dok su gosti trenutno sa samo jednim osvojenim bodom.

Pred oko 250 gledalaca viđena je odlična utakmica na terenu u Inđiji, gosti su meč startovali sa čak šest bonus igrača, što je za svaku pohvalu, sa klupe su tokom susreta ušla još četiri mlada fudbalera.

Prvo poluvreme proteklo je bez promene rezultata, jedina stavka upisana u sudijskoj beležnici jeste žuti karton fudbaleru Novog Sada, Mihailu Iliću zbog sprečavanaj obećavajućeg napada.

Za vreme pauze trener gostiju je odlučio da izvrši tri promene u sastavu, dok su domaći ostali sa startnih 11 na terenu.

Upravo su izmene donele svežinu u redovima RFK-a i jedan od "džokera" sa klupe je doneo prednost gostima. Igrao se 69. minut kada je mladi Nikola Tedić odličnim kretanje i udarcem savladao golmana Čupića, 1:0 za goste. 

Nisu se predavali domaći posle gola zaostatka, zaigrali su otvorenije i to im se na kraju susreta i isplatilo. U 91. minutu posle igranaj rukom jednog od gostujućih fudbalera sudija Miletić je pokazao na belu tačku. Siguran realizator najstrožije kazne bio je rezervista Desančić, 1:1. 

Da se meč ne završi podelom bodova pobrinuo se još jedan rezervista u redovima Inđije. Na semaforu je tekao sedmi minut nadoknade kada je odbrana gostiju podbacila, to je iskoristio Kukolj, nakon čega je uposlio Miloševa koji smešta loptu u mrežu za potpuni preokret, konačnih 2:1 za domaćina.

Inđija Toyo Tires - RFK Novi Sad 1921 2:1 (0:0)

Inđija: Čupić, Kukolj, Đoković, Maričić (od 74' Milošev), Subotić (od 62' Desančić), Vuković (od 74' Vrbić), M. Janjić, V. Janjić, Mijailović, Stojanović (od 81' Kojić), Radosavljević (od 62' Đorđević)

RFK Novi Sad: Đulčić, Kožović, Čolić (od 86' Rosić), Rac, Furtula, Jevremović (od 93' Krstić), Blagojević, Stojanović (od 46' Pantić), Ilić, Hrubik (od 46' Velkovski), Vlalukin (od 46' Tedić)

U sledećem kolu u Novi Sad gostuje Grafičar, dok Inđija ide na noge OFK Vršcu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading