ZAVRŠEN JE 29. PO REDU MEMORIJALNI TURNIR "Dragan Živanović - Žile": Ekipa Braće Nedić je pored prvog mesta, pokupila i individualne nagrade!

Autor:

Sport

21.08.2023

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlični mečevi viđeni su proteklog vikenda na terenima u Krupnju.

ZAVRŠEN JE 29. PO REDU MEMORIJALNI TURNIR "Dragan Živanović - Žile": Ekipa Braće Nedić je pored prvog mesta, pokupila i individualne nagrade!

Foto: FK Braća Nedić 1804 Osečina

Proteklog vikenda na stadionu u Krupnju održan je memorijalni turnir "Dragan Živanović - Žile" koji je ove godine okupio četiri ekipe. Ovo je bio 29. turnir po redu i na njemu su učešće uzeli tim Velike Reke iz Malog Zvornika, 14. Oktobar iz Draginaca, Braća Nedić 1804 iz Osečine i sastav Stolice iz Krupnja

U prvom polufinalu Velika Reka je sa 7:0 savladala sastav 14. Oktobra, dok je ekipa Braće Nedić nakon bolje izvođenja jedanaesteraca prošla u finale, u regularnom delu bilo je 1:1, (penali 6:5).

Veliko finale bilo je zakazano za nedelju, sastavi Velike Reke i Braće Nedić pružili su odličnu partiju na stadionu "Dragan Živanović-Žile". Prvo poluvreme završeno je bez golova, dok je drugo bilo dosta zanimljivije i sadržajnije.

Velika Reka je povela sredinom drugog dela meča, ali su deset minuta kasnije gosti stigli do izjednačenja. Kako nove promene rezultata do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo, pristupilo se izvođenju jedanaesteraca.

Svi igrači Braće Nedić (Andrić, Živanović, Dimitrić, Bradonjić i Milošević) su bili sigurni "sa kreča", dok se opet istakao, baš kao i u polufinalu golman Dimitrić koji je u četvrtoj seriji uspeo da odbrani udarac rivala.

Ekipu Braće Nedić do trofeja vodio je trener Zoran Simić - "Murinjo", dok su u redovima osvajača trofeja stigle i individualne nagrade. Za najboljeg golmana priznanje je dobio Miodrag Dimitrić, dok je nagrada za najboljeg igrača pripala kapitenu Nikoli Andriću. Najbolji strelac turnira bio je Bojan Veselinović.

Organizator memorijalnog turnira je bio predsednik Fudbalskog kluba Stolice, Dejan Janković.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading