PRAZNIK FUDBALA: Spektakl u najavi, učesnik Lige šampiona gostuje u Novom Selu!

Autor:

Sport

16.08.2023

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tražiće se karta više!

PRAZNIK FUDBALA: Spektakl u najavi, učesnik Lige šampiona gostuje u Novom Selu!

Foto: Tanjug/AP

Trofej Lige šampiona

Jako turbulentan period je iza tima iz Novog Sela, dosta novih lica pristiglo je u klub na svim nivoima za vreme aktuelnog prelaznog roka.

Bivši srpskoligaš i redovni član zone je u prošloj sezoni uspeo da sačuva status u Raškoj okružnoj ligi, započeće tim Omladinca treću vezanu godinu u okružnom rangu, i možda je vreme da se vrati za početak u Šumadijsko-rašku zonu. 

Pripreme su u "šestoj brzini" u redovima Omladinca, dosta novih igrača je zadužilo opremu kluba, pa iz tog razloga trener pokušava da kroz prijateljske mečeve što bolje uklopi igrački kadar za takmičarske okršaje.

U petak, 18. avgusta od 18 časova, tim iz Novog Sela imaće veliku čast i privilegiju da ugosti omladince najtrofejnijeg srpskog kluba, aktuelnog šampiona i učesnika Lige šampiona, Crvene zvezde.

Republika

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Najavni poster

Početak prvenstva Raške okružne lige zakazan je za 26/27 avgust, igrači Omladinca će biti pred verovatno najvećim izazovom tokom dosadašnjih priprema, u toku sledeće nedelje će uprava zakazati i generalnu probu pred start takmičarskih mečeva.

Iz Omladinca su povodom ovog meča poručili:

- Pozivamo sve navijače, kako naše, tako i navijače FK Crvena zvezda, kojih u ovim krajevima ima u ogromnom broju, da dođu u petak u 18 časova u Novo Selo, da prisustvuju ovom za sve nas veličanstvenom događaju i da svi zajedno pošaljemo jednu lepu sliku sa našeg terena u Novom Selu. 

Petak će sigurno biti veliki dan za sve u Novom Selu, ali i okolini.

Omladinac (Novo Selo) - Crvena zvezda (omladinci)

Petak, 18. avgust od 18 časova.

Teren u Novom Selu

BONUS VIDEO: 

 


 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading