VISOKE AMBICIJE ZAHTEVAJU POJAČANJA: Uprava Landola je pored novog trenera promovisala i novajije u igračkom kadru!

Autor:

Sport

12.08.2023

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radno na svim poljima.

VISOKE AMBICIJE ZAHTEVAJU POJAČANJA: Uprava Landola je pored novog trenera promovisala i novajije u igračkom kadru!

Foto: FK Landol

Imao je tim iz Landola visoke ambicije za prošlu sezonu Prve gradske lige Smederevo, ali sa istim namerama ulaze i u predstojeće prvenstvo.

U prošloj takmičarskoj godini ekipa je sa učinkom od deset trijumfa, dva remija i osam poraza stigla do plasmana na treću pozciju na tabeli. Bodovni saldo na koti 32 bio je dovoljan za zaostatak u odnosu na vicešampiona od samo tri bodova, dok je od prvaka i novog člana višeg ranga zaostatak bio čak 20. Imajući u vidu da je pre dve sezone tim bio na fenjerskom poziciji, nedavno završena je i više nego uspešna.

Kraj meseca jula uprava Landola je krenula sa jačanjem igračkom kadra, prvi je njihov dres zadužio Darko Nikolić, vezni fudbaler koji je stigao iz redova Jezave, nakon njega stigao je Marko Stamenović, univrzalac iz Kolarca. Serija novajlija nastavljena je promocijom Đorđa Milovanovića, koji se vraća u Landol, Stefan Mitrović, krilni napadač je stigao iz FK FIS (Parcani), štoper Marko Stojanović je u prethodnom periodu nastupao za sastav Nemenikuće. 

Republika

Foto: FK Landol

 

Nakon novajlija u igračkom kadru došla je i potvrda da će klub u novoj sezoni sa klupe voditi novi šef stručnog štaba. Uprava kluba je odlučila da trenersku palicu preda u ruke Darku Milivojeviću, popularnom "Mrgudu".

Prvu kontrolnu utakmicu u skolu priprema za novu sezonu sastav Landola je odigrao 30. jula kada je snage, na gostovanju, odmerio sa ekipom Proletera iz Vranova, tom prilikom je upisan i prvi trijumf, rezultat je glasio 6:1 u korist gostujućeg tima.

U predstojećem periodu očekuje se još novih lica u igračkom kadru, visok plasman iz prošle sezone nije zadovoljio apetite ljudi iz kluba, vreme je da Landol napadne sam vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading