ODLIČNO POJAČANJE ZA RUDARE: Anđelić je igrač oko kojeg će se graditi igra tima!

Autor:

Sport

09.08.2023

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi njegov mandat je bio jako kvalitetan.

ODLIČNO POJAČANJE ZA RUDARE: Anđelić je igrač oko kojeg će se graditi igra tima!

Foto: FK Rudar Donje Crniljevo

Visoke ambicije za novu sezonu zahtevaju veliku ažurnost uprave na svim poljima, pa su iz tog razloga čelni ljudi Rudara krenuli sa jačanjem igračkog kadra. 

Prošlogodišnji bodovni saldo koji je bio na koti 22 je solidan, imajući u vidu da je zimsku pauzu tim iz Donjeg Crniljeva proveo sa samo šest osvojenih bodova. Proleće je verovatno jednim delom nadmašilo očekivanja mnogih, i u istom ritmu žele da nastave i od starta nove sezone. 

Prvi novajlija u redovima Rudara bio je Rade Pajić (32), koji je poslednje tri godine bio jedan od najboljih fudbalera fudbalskog kluba Vlašić, dok je u toku današnjeg dana promovisano i drugo pojačanje. U iz redova prošlogodišnjeg člana Međuopštinske lige Pocerina, nakon Pajića stigao je i Stefan Anđelić (27). 

Republika

Foto: FK Rudar Donje Crniljevo

Stefan Anđelić

Anđelić je sada već bivši kapiten ekipe Vlašić, gde je proveo poslednje tri godine sa kapitenskom trakom oko ruke. Držao je Stefan sve konce u veznom redu ekipe, reč je o fudbaleru visoke fizičke spremnosti koji se odličnu služi sa obe noge. 

Iz kluba su povodom angažovanja Anđelkovića poručili:

- Anđelić spada u kategoriju povratnika, u sezoni 18/19 u našem dresu je postigao 16 golova i upisao je sedam asistencija, sve to je zabeležio kao vezni igrač. Očekuje se da on bude taj oko koga će se graditi igra za predstojeće prvenstvo, dosta je jak na lopti koju mu je jako teško oduzeti kada je u njegovom posedu. U pregovorima smo sa još par igrača, neki su i otišli iz našeg tima, ali opet ćemo imati sjajnu grupu momaka sa kojom ćemo pojuriti viši rang. 

Po nekim najavama iz kluba, uskoro se može očekivati potvrda još jednog novajlije sa kojim je saradnja već dogovorena, ali se čekaju samo određene finese da se sve potvrdi.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 


"Lesi se vraca kuci"
Veliki povratak Stefan Andjelic u nas klub.Sada vec bivsi kapiten FK Vlasic u kojem je igrao prethodne tri godine i drzao sve konce u veznom redu tog klub ponovo ce obuci zeleno-crni dres.Radi se o igracu visoke fizicke spremnosti koji odlicno barata i jednom i drugom nogom.Dobro nam dosao.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading