BRZONOGI KRILNI NAPADAČ STIGAO U PLANTAŽU: Uprava je predstavila i sedmog novajliju!

Autor:

Sport

09.08.2023

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na četiri dana pre početka prvenstva stigao je novi igrač.

BRZONOGI KRILNI NAPADAČ STIGAO U PLANTAŽU: Uprava je predstavila i sedmog novajliju!

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

Prošla sezona je sada već uveliko arhivirana, pred vratima je stigla nova takmičarska godina, a u njoj će ekipa Plantaže nastupati sa dosta novih lica.

U dosadašnjem toku letnjeg prelaznog roka, pored novog lica na klupi tima, igrački kadar je osvežen sa šest novih fudbalera. Za šefa stručnog štaba postavljen je Dejan "Peten" Stojanović, a što se tiče igrača, u redove Plantaže stigli su Jovica Mitić, Stefan Stojanović, Nikola Prokopović, Miloš Ivanović, Strahinja Ignjatović i Milan Đokić

U toku današnjeg dana promovisano je i sedmo pojačanje Plantaže, stigao je krilni napadač Vlasine, Vuk Đokić (19). Najnovija akvizicija uprave tima iz Donjeg Stopanja je proteklih godinu dana proveo u redovima srpskoligaša, pre toga je nosio dres GFK Dubočice i Moravca-Orion iz Mrštana, dok je fudbalom krenuo da se bavi u školu fudbala Šampion 2014.

Republika

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

Sedmi novajlija Plantaže

Đokić se bolje služi desnom nogom, krasi ga neverovatna brzina i sigurno će tokom sezone u Zoni Jug pokazati da se radi o kvalitetnom igraču pred kojim je svetla budućnost ukoliko se sve kockice poklope. 

Pre dva dana ekipa Plantaže odigrala je prijateljski susret sa timom Radan iz Lebana koji je slavio rezultatom 2:1, strelac jedinog pogotka za tim iz Donjeg Stopanja bio je Žarko Dimitrijević.

Prvenstvo Zone jug počinje predstojećeg vikenda, ekipu Plantaže na otvaranju nove sezone očekuje duel pred svojim navijačima sa sastavom Minerlca iz Vranjske Banje, utakmica se igra u nedelju, 13. avgusta od 17 časova i 30 minuta. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading