OGROMNO POJAČANJE NA TRI DANA DO POČETKA PRVENSTVA: Hajduk je odradio po mnogima izvrstan posao u prelaznom roku!

Autor:

Sport

09.08.2023

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete kluba se vraća u Kulu.

OGROMNO POJAČANJE NA TRI DANA DO POČETKA PRVENSTVA: Hajduk je odradio po mnogima izvrstan posao u prelaznom roku!

Foto: FK Hajduk 1912 Kula

Započeće Hajduk iz Kule predstojećeg vikenda svoju šestu vezanu sezonu u Srpskoj ligi Vojvodina u kojoj, po dosadašnjim aktivnosima u letnjem prelaznom roku, uprava ima visoke ambicije.

Prva informacija koja je stigla iz kluba nakon kraja prošle sezone bila je da je dogovorena saradnja sa Slobodanom Vukovićem, koji će u narednom periodu obavljati funkciju sportskog direktora. Što se tiče igračkog kadra redom su pristizali Ivan Marković, Mile Savković, Jordan Jovanović, Siniša Babić, Andrej Vujović, Veljko Petrić, Veljko Đurđević, Mihailo Ljumović, Stefan Živković, Jovan Krneta, Nikola Jovanović, Darko Zuvić i Siniša Nijemčević.

Prvenstvo srpskoligaškog karavana u Vojvodini počinje predstojećeg vikenda, prostora za "manevar" nema puno, pa je uprava u toku jučerašnjeg dana predstavila novo pojačanje. Aleksandar Vlaisavljević (19) vraća se u svoj matični klub, nakon godinu dana provedenih u redovima Tekstilca iz Odžaka. Vlaisavljević je imao zapaženu ulogu u osvajanju prvog mesta u prošloj sezoni, sa svojim sada već bivšim saigračima, zanimljiv podatak je da je na poslednjih sedam utakmica u protekloj sezoni mrežu rivala zatresao čak devet puta.

Republika

Foto: FK Hajduk 1912 Kula

Aleksandar Vlaisavljević

Talentovani napadač iz Kule je prošle godine u prolećnom delu prvenstva postigao 11 golova za Hajduk. Sada se vraća u ekipu u kojoj je i počeo sa fudbalom, ali sa novim iskustvom iz prošle sezone, što će mu svakako dosta značiti u predstojećoj karijeri.

Hajduk novu prvenstvenu sezonu otvara u subotu, 12. avgusta kada će od 17 časova ugostiti ekipu Borca iz Šajkaša.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading